de Android toetsenbord app uit het huis van Google belooft met een aantal handige functies die het gemakkelijker maken om tekst in te voeren voor de gebruiker aanzienlijk. Aan boord daarom ook voice input, woordherkenning en gebaar te typen. En vergeet niet de kleurrijke selectie van emoji, zoals de kleine pictogrammen worden hier genoemd vergeten.

Android-toetsenbord app vereenvoudigt tekstinvoer

Het toetsenbord is waarschijnlijk de meest gebruikte applicatie op de smartphone. Of het nu gaat, aantekeningen maken voor het verzenden van e-mails, om te chatten of surfen - overal komt de tekstinvoer. En juist omdat het constant in gebruik is, is het bijzonder vervelend als er iets mis is. Bijvoorbeeld, als het was misschien ontworpen onpraktisch om kleine komt of ontbrekende belangrijke personages in de eerste cast. Even vervelend is wanneer de tekstinvoer volledig lernresistent en voortdurend sleutelen hetzelfde woord salade is. er zijn gelukkig veel nuttige systeemnut software die het gebruik van het besturingssysteem voor deze en andere problemen te vergemakkelijken. Een daarvan is de Android-toetsenbord app die duidelijk de focus van de Vereenvoudiging van tekstinvoer sets. Om dit te bereiken, de toepassing veelzijdige functies in de bagageruimte heeft.

Android-toetsenbord app downloaden

Toetsenbord met geavanceerde tekstinvoer functies voor Android

Om Android-gebruikers het typen van teksten te vergemakkelijken, Google-toetsenbord heeft dezelfde geschroefd in veel verschillende plaatsen. Een daarvan is de intelligente beweging ingang. Hier kan de gebruiker druk toetsenbord door met, zonder de vinger op het touchscreen te lossen. Stel bijvoorbeeld, om het woord Hallo geschreven, het aanraken van de h en veegt zijn vinger om de resterende letters. Zo zelfs hele zinnen, omdat de beweging ingang houdt ook rekening met de ruimte. Een eigenschap die reeds uit andere toepassingen, tekstinvoer bekend is. Echter, het voordeel hiervan is dat Google heeft de functie staat om te leren. Dat wil zeggen, degenen die andere Google-programma's gebruiken zal een aanzienlijke verbetering van de opsporing te merken. het gebruik van deze gepersonaliseerde woord, aanvullingen of suggesties of correcties kan eigenlijk bespaart een hoop tijd bij het typen. Wie het typen maar over het algemeen is te ongemakkelijk om naar uit te kijken ook. Ook voor de Android toetsenbord een oplossing: de spraakinvoer. Ook hier hebben een aantal tweaks en verbeteringen zijn aangebracht sinds de eerste release. Bijvoorbeeld, kunnen nu Ook emoji toe te voegen, via spraakcommando's. Echter, deze functie tot nu toe beperkt tot het Engels. En hoe nuttig deze functie is, iedereen heeft om uit te vinden voor jezelf.

Android Keyboard App Download emojis

Nieuwe schoenen van het toetsenbord app

Naast de mogelijkheid om emoji, met uw stem toe te voegen, Google heeft met de laatste update meer input talen geïntroduceerd. De suggesties en correcties verder verfijnd en uitgebreid is zoals reeds met betrekking tot taalverscheidenheid aangegeven. Dus de Android toetsenbord app biedt onder meer voorstellen Spaans. was het meest duidelijk goed de verplaatsing van de spraakinvoer knop. Dit heeft gleed van linksonder naar rechtsboven in de woordsuggesties. Op de open ruimte, heeft de komma sleutel gevonden, waardoor het gelukkig weer direct toegankelijk. Verder hebben bug fixes en verbeteringen in de stabiliteit uitgevoerd geweest. Gratis Keyboard voor Android-telefoons Google brengt de app een standaard toetsenbord voor Android op de markt, die compatibel is met alle smartphones dit besturingssysteem zou moeten zijn. Het toetsenbord wordt eenvoudig daardoor kunnen dus goed worden gebruikt. Het bevat ook handige functies die tekstinvoer veel gemakkelijker en sneller te vereenvoudigen. Wie is ongelukkig met de voorgeïnstalleerde toetsenbord op hun smartphone of tablet, moet hierbij durven probeer het opnieuw.