Android Sync Manager WiFi-verbinding mobiele telefoons met Android-besturingssysteem met Windows - draadloos via WLAN. De freeware biedt na het inloggen op de smartphone voor de vergelijking van gegevens zoals contacten, e-mails, foto's, video's of apps.

Android Sync Manager WiFi Download & Configuratie op de telefoon

Om de Sync Manager zijn werk kan beginnen, moet aan twee belangrijke voorwaarden worden voldaan. Ten eerste: In aanvulling op de Android Sync Manager WiFi Download de gebruiker op zijn Android moeten ook de bijbehorende app geïnstalleerd hebben. De zogenaamde Sync Manager Agent is ook gratis beschikbaar. De tweede voorwaarde is dat beide apparaten - zowel de Windows-pc en de smartphone - aangesloten op hetzelfde Wi-Fi zijn. Heeft de sync gereedschap en de bijbehorende app tegenhanger op de telefoon geïnstalleerd, kunt beide programma's worden gestart. Hier verwacht dat de gebruiker in eerste instantie een kleine login proces: Dus, de mobiele applicatie het IP-adres van de telefoon en een PIN-code klaar is, zowel toen in het menu onder Instellingen en vervolgens ingevoerd verbindingen. De installatie van de freeware, dus het loopt alles, van snel en eenvoudig in alle. Nu zijn beide apparaten met elkaar verbonden en een heeft ** op de PC toegang tot alle mobiele data **.

Android Sync Manager WiFi Download

Handmatige data-synchronisatie met Android Sync Manager WiFi

Zijn Download van Android Sync Manager WiFi, installatie en configuratie op de PC en smartphone voltooid, kunt u eenvoudig toegang van de computer naar de gegevens van de Android-telefoons nu. Zoals bekend is door andere Downloads voor het synchroniseren van bestanden, zelfs deze sync Professional heeft alle mogelijke opties voor een soepele data synchronisatie. Alle gegevens zoals contacten, e-mails, berichten, maar ook multimedia bestanden zoals video's en foto's kunnen nu eenvoudig synchroniseren met de computer. De synchronisatie werkt alle gegevens handmatig. Zeg, kan de gebruiker ook kiezen uit de bestanden of mappen die u wilt uw pc. Dan gewoon de foto's of muziekFiles door te slepen & Zak naar de computer trekken. Het leuke van de manager is dat met het grotere scherm, Alle gegevens worden opgeslagen veel duidelijker is en gemakkelijker.

Android Sync Manager WiFi Download Multimedia

Gemakkelijk Outlook synchroniseren en multimediabestanden

Daarnaast kan de freeware, gegevens synchroniseren met Outlook. Versie 2003 en dus alle contacten, e-mails en afspraken kunnen worden gesynchroniseerd. Die ene met het Android Sync Manager WiFi Download en multimedia-inhoud zoals muziek, video bestanden en foto's moeiteloos schakelen tussen de telefoon en de pc, en kan uitstellen, is net zo prettig. Echter, in deze context, twee punten dient te worden opgemerkt: In het algemeen is de synchronisatie van gegevens is natuurlijk een beetje langzamer dan een USB-verbinding. Dit is niet tragisch, maar de gebruiker moet er rekening mee dat het batterijverbruik van de mobiele telefoon sterk wordt benadrukt. Dus in plaats klaar te houden een oplaadkabel.

Android Sync Manager WiFi Download apps

Wie wil, kan ook gebruik maken van de toegang naar geïnstalleerde apps op de telefoon en bladeren door een groot scherm in de Android Market. een ingebouwde file manager en back-up functie completeert de Android-verbinding software. Nuttig Sync Manager voor Android eigenaars De gratis Android Sync Manager WiFi is het bouwen van een brug tussen de wereld van Windows en mobiele telefoons met Android OS. Wie de bijbehorende Android-app geïnstalleerd op uw smartphone naast de freeware zal beloond worden met een verscheidenheid aan opties voor data synchronisatie.