de Speed ​​Monitor Download meet en vergelijkt de snelheid van internetverbindingen. Het is de gratis app te winnen, ongeacht of het een Netzanschlauf op basis van DSL, kabel, LTE of WiFi.

Download Speed ​​Monitor meet de snelheid van het uploaden en downloaden

De gratis Speed ​​Monitor gecontroleerd niet alleen de snelheid van het uploaden en downloaden. De freeware vangt ook de gemiddelde laadtijd van webpagina's, alsmede de latency bepaald door PING. Om een ​​meer gedetailleerd overzicht van de gemiddelde netaansluiting, de functie slaat gegevens van elke meting in een geschiedenis te krijgen. Hier kunnen gebruikers informatie over de locatie van de meting en de gebruikte netwerk. Zo kunt u de gemeten gegevens op elk gewenst moment, te analyseren en te vergelijken.

Speed ​​Monitor geeft een analyse van de gegevens consumptie van afzonderlijke internetverbindingen evenals de weergave van de huidige netwerkgegevens op het startscherm via live tile. Een vergelijking van plaatsen of verbindingen evenals interessant voor professionals om te configureren hun eigen servers completeren het gratis netwerk tool. Al met al een succesvol alternatief voor vergelijkbare web apps zoals Speedtest.net.

Speed ​​Monitor Download