MAGIX PC Check & tuning Gratis vindt en verwijdert vervelende Windows prestaties remmen. De freeware brengt daartoe een one-click optimizer op de computer, maar kan nog veel meer.

Optimaliseer Windows met MAGIX PC Check & Tuning Download

na de MAGIX PC Check & Tuning Download en het starten van het programma slechts een muisklik verwijderd en begint het onderzoek naar de PC. De optimizer onderwerpen zoals de registerdatabase een grondig onderzoek, maar niet meer Gebladerde benodigde gegevens over afval. ook de helper bepaald onnodige items in het opstarten van het systeem menu operating, geeft aan het surfen sporen en sporen suboptimale instellingen met betrekking tot Windows-services en de zogenaamde swap file.

MAGIX PC Check & amp; Tuning Download

Het oplossen van de problemen in één keer

Daarnaast MAGIX PC Check bepaald & Tuning Bevrijd de hoeveelheid schijfdefragmentatie en raises willen een kijkje nemen op de versienummers van de geïnstalleerde stuurprogramma's. Na het voltooien van zijn studie van de 1-Click Optimizer biedt een eenvoudige optie, om schoon te maken eventuele problemen in één keer. Wie houdt er niet van dergelijke oplossingen op de weg te vertrouwen, het remsysteem elimineert optionele klik door te klikken met de hand.

activeren en tests uit te schakelen in de checklist

Over de instellingen, de gebruiker een "PC Checklist", Hier kan hij het selectief activeren en deactiveren bepaalde tests. In de standaardinstelling, al deze opties en tests geactiveerd, behalve voor de installatie van de driver. Het vinkje te lezen zitten op de volgende punten of te verwijderen:

 • Inschakelen PC Check Live
 • optimaliseren van het systeem opstarten
 • Verwijder vuilnis
 • Verwijder Internet tracks
 • optimaliseren ruilmiddeldossier
 • optimaliseren van diensten
 • Clean Windows-register
 • driver update
 • defragment systeemschijf
 • defragmenteren van het Windows-register
 • -update-programma's

MAGIX PC Check & amp; Tuning Download Checklist

MAGIX PC Check & Tuning toont het resultaat in het verkeer lichte kleuren

De werking van de freeware is heel simpel: de gebruiker klikt eerst op "clean computer", Nu kan het enkele minuten tijdens MAGIX PC Check nemen & Tuning gratis alle tests verricht in successie en rapporteren elk in een apart venster. dan van de functie in het verkeer lichte kleuren presenteert de resultaten van de analyses. De gebruiker heeft de mogelijkheid ofwel door te klikken op "het oplossen van alle problemen" automatisch uit de optimalisaties of handmatig uitvoeren. Een paar meer functies, de shareware versie MAGIX PC Check & Tuning, die ook kan worden gevonden in onze downloadsectie. Verdere tuning tools voor het Windows-systemen zijn beschikbaar als gratis download in onze software catalogus. Tuning en optimalisatie voor Windows-computers MAGIX PC Check & Tuning Download aanbiedingen ongecompliceerde controle van Windows-systemen door de grote problemen en performance remmen. Optimizer elimineert, onder andere fouten in het Windows-register, houdt het oog op de harde schijven en houdt een oogje op de items in het menu opstarten.