Officiële Windows 10 desktop wallpaper 2023

Officiële Windows 10 desktop wallpaper

de Officiële Windows 10 desktop wallpaper downloaden omvat in totaal elf verschillende thema’s in verschillende maten in ZIP-formaat. Zoals gebruikelijk bij desktop wallpaper, de motieven zijn subtiel, zodat ze het moeilijk maken om uitvoerbare pictogrammen of tegels onnodig te lokaliseren. Drie exclusieve Windows Insider wallpapers zijn opgenomen in de gratis ZIP-bestand te downloaden.

Officiële Windows 10 desktop wallpaper downloaden met exclusieve motieven

Sinds de uitvinding van computers, vooral sinds de uitvinding van het internet, veel mensen besteden veel tijd in de voorkant van computerschermen. een welkome afwisseling van de monochromatische achtergronden van vele besturingssystemen – met achtergronden en wallpapers kunnen ze een beetje meer persoonlijk, meer individuele en eye-vriendelijk design. In de download catalogus freeware.de mogelijkheden wallpapers om te downloaden. Zelfs de officiële Windows 10 desktop wallpaper downloaden valt in deze categorie. Het nieuwe besturingssysteem van Microsoft heeft bijna een dozijn nieuwe wallpapers gedoneerd voor desktop-pc’s, mobiele telefoons en smartphones. Onder de officiële Windows 10 achtergrond beelden zijn ook drie exclusieve ontwerpen.

Officiële Windows 10 desktop wallpaper downloaden

Wat maakt een goede achtergrond?

Wallpaper mag subtiele, niet te gedetailleerd zijn, het oog van de gebruiker trekt te veel op het programma iconen en tegels. Dit heeft invloed op de bruikbaarheid van de home page. Single tegels en programma-iconen zijn als het onzichtbaar waren of zijn niet zo gemakkelijk te vinden. Aan de andere kant juist die Windows-tegels en pictogrammen kunnen cruciale details verdoezelen zodat het onderwerp niet langer volledig wordt geleverd als wallpaper te dragen, of krijgt een geheel ander effect. Wanneer gratis Official Windows 10 desktop wallpaper downloaden nodig is in dit opzicht niets aan de hand. De officiële motieven zijn volledig achtergrondafbeelding compatibel. Drie exclusieve Windows Insider motieven zijn om zelfs in vijf verschillende maten hebben, zodat ze kunnen worden gebruikt op mobiele apparaten met verschillende schermresoluties.

  Advent wreath

Officiële Windows 10 desktop wallpaper downloaden waterkant

Exclusieve Insider Windows behang verkrijgbaar in verschillende maten

Drie exclusieve wallpapers zijn inbegrepen. Na het downloaden, ze zijn in vijf verschillende maten beschikbaar zijn, zo te garanderen dat ze kunnen worden gebruikt op computers en mobiele apparaten met verschillende schermformaten:

  • 1280 x 1024 (Normaal)
  • 2560 × 1920 (Normaal)
  • 2560 × 1600 (Wide)
  • 1920 x 1080 (HD)
  • 3840 x 2160 (4K)

Het eerste ontwerp “I Love PC” toont drie iconen in neon ontwerp tegen zwarte achtergrond: een oog, een hart met het nummer 10 en een notebook icoon. Aan de rechterkant is vastgelegd in een ballon “Ik ben een Windows Insider”. Het tweede motief “te bouwen en” omvat een bouwkraan met Windows tegels voordat turquoise of hellpetrolem achtergrond. Het derde thema van de exclusieve Insider Windows behang, “Kom binnen we open,” herinnert in kleur en lettertype stijl is erg als de Coca-Cola logo. De andere officiële motieven in de Windows 10 desktop wallpaper downloaden overeen meer klassieke motieven met grote delen, zoals een besneeuwd berglandschap of een verlaten promenade.

Officiële Windows 10 desktop wallpaper gratis te downloaden

map