Wie is voortdurend bezaaid door vrienden, kunnen familieleden en vrienden met afval foto's bieden nu met slechts één druk op zijn smartphone de orde te herstellen. de gratis Magic Cleaner voor WhatsApp APK veegt ongewenste beelden, cartoons, etc. Memes van de mobiele telefoon.

Magic Cleaner voor WhatsApp APK neemt afscheid van spam beelden

Net zo makkelijk WhatsApp mededeling ook -dus vervelend dit Messenger kan zijn, maar soms. Vooral wanneer familieleden ontdekt de klant voor zichzelf en geloven dat ze nu dagelijks moeten bombarderen hun kleinkinderen, kinderen, vrienden en kennissen met enge belangrijke inhoud. De meeste dan krijg je vervelende video op het web of met zinnen bezaaid foto's en memes. Of misschien wel 100 foto's een handvol zijn gewoon echt grappig keer, de rest is rommel.

Magic Cleaner voor WhatsApp APKMagic Cleaner voor WhatsApp APK - elimineert spam beelden

maar het is vervelend niet alleen dat het zo is gedoucht ongevraagd, de foto's te nemen dan maar een keer waardevolle opslagruimte op je telefoon weg. Wie wil er niet vervelend martelingen van de hand van de spam beelden woestijn, krijgt een langverwachte redding ring met de WhatsApp Magic Cleaner. Het opruimen app van precies deze nutteloze content van de smartphone - in het knipperen van een oog.

Tot dusver is de app alleen beschikbaar voor Android-apparaten, maar iOS versie zal spoedig volgen. De APK kan hier gratis worden gedownload. De applicatie is een apparaat met Android 4.0.3 of hoger.

WhatsApp MagicCleaner geeft ruimte

Na verloop van tijd, gecumuleerd over WhatsApp talloze foto's die je door Friends & Familie ontvangen. Helaas, precies deze beelden te documenteren ook belangrijk ruimte die eigenlijk nodig is voor echt belangrijke dingen. Zeg, moet je gewoon een keer afstand van de mobiele telefoon deze spam beelden. Om te komen door geen uren besteden aan het proberen slim te zijn, deze baan gemakkelijk geven u van de Magic Cleaner voor WhatsApp APK.De tool scant de mobiele galerie voor inhoud die niet langer nodig is. Het houdt rekening met zowel de cartoons, memes, screenshots, notities en andere inhoud die zijn geclassificeerd als spam.

Magic Cleaner voor WhatsApp APK categorieënDe WhatsApp MagicCleaner gecategoriseerd de afbeeldingen

Clear klassen & gewoon te schrappen

Na de scan, de app laat zien hoeveel foto's werden ontdekt op het apparaat. Bovendien worden de beelden nu gevonden gesorteerd in verschillende categorieën, zodat de gebruiker gemakkelijk kan onderscheiden gebieden. dan met slechts één klik op de gevonden foto's van een categorie kan worden verwijderd.

OPMERKING: De app zelf, maar kan niet garanderen dat het nog niet privéfoto's zijn ergens tussen gleed. Om aan de veilige kant, moet wederom te bladeren door de keuzes kan, voordat u op de delete knop.