Glary Utilities Gratis

de Glary Utilities Download wordt gebruikt om duidelijk uit de harde schijf van de computer met een Windows besturingssysteem eenmaal netjes en sneller en veiliger te maken. Het programma is bedoeld als vervanging echter geen antivirus programma, maar alleen geoptimaliseerd de functies veiligheid en snelheid van de PC.

Met Glary Utilities Download speling werk op de computer

Het principe van de software is een maximale efficiëntie: De tool schoon te maken en vindt dubbele of lege bestanden en mappen, die u vervolgens handmatig verwijderen. Het detecteert ook spyware en vernietigt ze of problemen met het systeem. Daarnaast is de software een programma voor data recovery en bestand encryptie, specifieke bestanden te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang.

Glary Utilities Download

De Glary Utilities downloaden en de installatie om deze functies in beslag nemen, zijn simpel en eenvoudig en snel te gaan uit de hand. Dan moet je alleen maar om te beslissen of u wilt dat de toepassing hebben geautomatiseerde, of dat het handmatig initieert de processen.

Behandeling en het ontwerp van het systeem opschonen

Alle functies van Glary Utilities zijn praktisch in een enkele, intuïtieve tab zien welke tool gebruik uitdrukt eenvoudig en snel gemaakt: Het programma start elke keer dat u de computer opnieuw op te starten, hetzij door zelf of één beweert dat de mogelijkheid van handmatige schadeherstel. In de tweede variant is beschikbaar in dit tabblad om verschillende opties te selecteren om de volgende stap te bepalen. Zo kunt u beslissen of spyware of ongewenste bestanden zijn te vinden of over de vraag of het programma te versleutelen van bestanden of te herstellen.

Glary Utilities Download Overzicht

Gebruik beperkingen en alternatieve Cleaner

Met al zijn voordelen; een aantal zwakke punten hebben deze tool, maar er zijn geen opties voor Mozilla Firefox en het is alleen gratis voor privégebruik. Wie wil om commercieel te werken met de software die moet Glary Utilities Pro download of Tune Up Utilities, die de vergoeding op basis van alternatieven voor deze software zijn. Tune up Utilities integreert de functies van het schoonmaken en "clearing out" ook een AppCleaner en een flight mode die de batterij spaart. Er is deze tool tot nu toe alleen voor Windows-besturingssystemen en Mac en Linux-gebruikers zullen moeten zoeken naar alternatieven in het systeem opruimen.

Beoordeling van de redactie

Glary Utilities Download Editor's Rating

map
Adblock
detector