Met de Everest Home Downloaden - voorheen bekend als AIDA32 - ontvangt de gebruiker een diagnostische en benchmarking software voor Windows. De freeware analyseerde de innerlijke werking van de hardware en de geïnstalleerde software bevat gedetailleerde gegevens over de CPU, RAM, videokaart, drives, en Windows API's. De fabrikant heeft stopte met de ontwikkeling van de Everest huis, maar in 2005.

Everest Home Downloaden: diagnose-instrument met ingebouwde PC Benchmark

De analyse tool helpt gebruikers niet alleen diepgaande Check-up van uw eigen computer - het biedt ook belangrijke tips over hoe kwetsbaarheden gepatcht en het hele systeem kan worden geoptimaliseerd. Voor deze, de assistent toegang tot de uitgebreide database die bestaat uit hardware en software-informatie. wordt geopend na het Everest Home Downloaden het programma te bekijken, een onmiddellijk herinnerd aan de Windows ingebouwde apparaat manager. In het menu programma, zult u een kort overzicht van de onderdelen gesorteerd per categorie vinden. De afzonderlijke secties bijvoorbeeld aan het Computer moederbord, scherm, multimedia, schijf, netwerk, DirectX, apparatuur en Benchmark. Om betrouwbare gegevens, het werktuig blijft overigens tests en diagnoses bijvoorbeeld te versnellen door.

Everest Home Downloaden

Diagnose van hardware en software

Voor gedetailleerde informatie weergegeven voor elke component aan de gebruiker te krijgen selecteert u eerst de gewenste categorie component, zoals geluid, afbeeldingen of netwerk. Is het geheugen (RAM) is geselecteerd, het diagnose-instrument over de gehele beschikbare en gebruikte geheugen informatie. Hij geeft ook informatie over de status van de zogenaamde swap file. De benchmark instrument zijn niet alleen gedetailleerd Informatie over alle hardware, hij weet ook alles over de State of Softwar. Zo is het systeem diagnostische software informeert de gebruiker, onder anderen met hoe het is met de digitale gezondheidstoestand van de antivirus software en firewall. De analyse programma kan dan ook bepalen of zorgen te maken over de bescherming PC gerechtvaardigd is of niet. Verder biedt het diagnose-instrument voor vrienden van benchmarks bruikbare resultaten met betrekking tot de geheugenprestaties. In aanvulling op het geheugen te lezen doorvoer bepaalt de software ook het geheugen write throughput. Praktisch: De helper bepaalt ook de vertragingstijd waarmee het systeem opgeslagen gegevenstoegang. Benchmark De resultaten vergelijken van de tool met een aantal zogenaamde referentie-systemen. Hoe beter de prestaties van de hardware, hoe hoger de eigen systeem in het klassement van alle beschikbare computersystemen staat.

Everest Home Downloaden - Benchmark

Everest Home Downloaden brengt een digitale wegwijzer voor minder ervaren gebruikers. Klein nadeel: Het is in het Engels. De support document legt gebruikers de werking van het programma en geeft informatie over de juiste interpretatie van de resultaten.

Beperkingen van Everest Huis (AIDA32)

De software wordt niet meer ontwikkeld.