All-time atoomtijd

All-time atoomtijd

Wie wil meer zijn dan de tijd, moet de All-time atoomtijd downloaden toegang. Met de kleine eenvoudig hulpmiddel worden gebracht van de tijd op de milliseconde naar de PC. De atoomtijd wordt bepaald door de zogenaamde wereldtijd instellingen. In Duitsland, de Physikalisch-Technische Bundesanstalt (PTB) is verantwoordelijk voor de juiste bepaling van de tijd. De 1991 operationeel cesiumatoomklok CS2 zetten Braunschweig is verantwoordelijk voor het zogenaamde wettelijke timing en vergelijkt zowel alle draadloze horloges en alle tijden atoomtijd.

Met de all-time atoomtijd downloaden van de perfecte tijd synchronisatie

Atoomklokken zijn ook bekend als primaire klokken, omdat ze de tijd beter dan andere horloges. Zij zijn als de ultieme tijdwaarneming. Ter vergelijking, de gemiddelde polshorloge heeft een tijdsverschil van ongeveer een seconde per dag. Een atoomklok gaat na een periode van 20 miljoen jaar door één seconde voor of na. Ten minste de zogenaamde Caesum fontein, evenals de CS2 in Braunschweig, nadat het gereedschap all-time atomaire tijd aan te passen het systeem klok op Windows.

Installatie en gebruik

Om de tijd van zijn PC altijd op de juiste positie te houden, men eenvoudig volgt de all-time atoomtijd downloaden van de Installation Manager. Het programma bepaalt automatisch een pictogram op het startscherm. Te klikken en al de systeemtijd is ingesteld volgens de atoomklok van de Physikalisch-Technische Bundesanstalt Braunschweig. Daarnaast is het slechts 103 KB kleine tool biedt een time-alignment na het opstarten. In vorige versies, deze instelling moest moeizaam worden geconfigureerd via self-ingang. Om de tijd fouten, de software behoeften te voldoen – in ieder geval in het kort – om verbinding met het internet. In het geval dat er geen stroom beschikbaar is tijdens het programma of het systeem start, kan de starttijd alignment ook worden uitgesteld op verzoek. Aangezien het een tijdje duurt meestal pas na een Windows Start de internetverbinding beschikbaar is, de automatische kalibratie begint nadat het systeem begint met een vertraging van drie minuten.

All-time atoomtijd downloaden

Officieel uur met een muisklik

Als gebruikers willen in te stellen tussen het moment dat een dubbel-sufficient op het icoon van het gereedschap. Dit opent een dialoogvenster met de vraag of het systeem verbeterd dient te worden. Na een succesvolle correctie wordt dit bevestigd door erop te wijzen dat het systeem de tijd succesvol is gecorrigeerd. De slanke tool biedt gebruikers naast de tijd handmatig optie te wijzigen. Als u wilt, bijvoorbeeld de tijd gepresenteerd vijf minuten is ook het – maar nog steeds mogelijk – niet helemaal logisch.

All-time atoomtijd Downloaden Balance

map