CPU multimeter gadget voor Windows

met de CPU multimeter gadget Download de gebruiker heeft altijd een goed zicht op de activiteiten van de CPU. De freeware logs in de zijbalk op het bureaublad en onthult details over het RAM-gebruik.

CPU multimeter gadget Download: CPU en RAM gebruik onder controle

De CPU multimeter gadget toont de huidige Benutting van de processor en hoofdgeheugen (RAM) op naar het bureaublad. kan worden aangepast in de instellingen als u het uiterlijk van de gadget wenst. Daarnaast is het mogelijk om een ​​programma dat wordt gestart door te dubbelklikken op het oppervlak vast te stellen.

Staven tonen het gebruik van processor cores

De kleine Windows-gadget wordt weergegeven in de titelbalk van informatie over de gebruikte processor en het geheugen. Onder hen zijn verschillende bars om te zien wat permanente illustreren het gebruik van de processor cores en het geheugen in procenten.

aan te passen CPU multimeter gadget als je wilt

Door te klikken op de kleine sleutel rechts van de CPU weer te geven de gebruiker de instellingen van de gadget aan te passen. De kleuren van de balken kan worden aangepast als je wilt en bijvoorbeeld elk ontbrekend een andere kleur hier. Twaalf verschillende kleurenschema's zijn beschikbaar. De gebruiker scrollt door deze eenvoudige totdat het recht kan worden gezien voor de respectieve balken. Ook op de achtergrond motief van de gadget heeft de gebruiker vrije keuze en klik op hun weg door een groot aantal motieven.

CPU multimeter gadget Download

Start een programma door te klikken op de gadget

Onder snelkoppeling c /windows/system32/taskmgr.exe wordt ingevoerd. Daarom, open standaard met een klik op de Sidebar Gadget van de Windows Task Manager. Op deze manier kan de gebruiker zien welke applicaties, processen en diensten af ​​te persen van de CPU en het geheugen prestaties. Op elk moment kun je de snelkoppeling wilt wijzigen om een ​​alternatief programma te starten door te klikken op de gadget.

Sidebar gadgets zijn erg populair onder Windows 7

Zeker, er zijn op zijbalkgadgets krijgen van een aantal bezorgdheid over de veiligheid, is Sidebar platform Live Gallery opgeschort omdat Microsoft zelf. Toch gadgets zijn slechts onder de gebruikers van Windows 7 nog steeds erg populair te zijn en behoren tot de functies die vaak worden gemist bij het overstappen naar de Metro-interface van Windows 8 Wie gebruikt nog steeds Windows 7 of Vista, kan de Sidebar gadgets blijven gebruiken en is, bijvoorbeeld, een kalender, een analoge klok, een weer-display en een weergave van de huidige draadloze activiteiten in het licht zonder dat ze kunnen worden gedekt door andere vensters. Wie wil meer gratis gadgets voor Windows Sidebar downloaden, vinden in onze uitgebreide te downloaden catalogus. Kleine gadget toont het CPU-gebruik Met de CPU multimeter gadget downloaden houdt men het CPU-gebruik op Windows 7 en Vista perfect uitzicht. Echter, blijven oudere besturingssystemen zoals Windows XP gewoon weggelaten, zoals Windows 8

map