Babylon Berlijn Stroom op zoek naar? De tv-serie kunnen zijn - het gaat om een ​​van de drie directeuren Tom Tykwer - met producties als The Sopranos, Mad Men of Breaking Bad maatregel. Meer hier!

Eerst het slechte nieuws: (waarvan sommige hebben genomen over de publieke omroepen ongeveer twaalf miljoen), ondanks de productie kosten van ongeveer 40 miljoen euro loopt Babylon Berlin aanvankelijk uitsluitend op de betaalzender Sky (die slechts vijf miljoen bij aan de kosten van de productie hebben bijgedragen) , Abonnees kunnen gaan, kijken naar de zeer gewaardeerde serie na het downloaden van Sky Go voor Android of iOS vanaf 13 oktober over de smartphone of tablet.

Babylon Berlijn Stroomde Babylon Berlijn Stroom is de moeite waard op Sky? (Screenshot: X Filme Creative Pool GmbH)

Voor nu, geen Babylon Berlijn Stroom in de media bibliotheken

Dus de licentievergoeding betaler is in eerste instantie met lege handen. Maar het zegt op de officiële website voor de serie die de gratis tv-première in de Eerste eind 2018 zal worden uitgezonden - meer dan een jaar na de première. Of het nu het wachten of moet je nog halen de Babylon Berlijn Stroom op Sky waard is, zullen wij u hier vertellen!

Educatieve televisie esthetiek

Op basis van de detective romans van Volker Kutscher is een record aantal in totaal 16 afleveringen van 45 minuten, spelen op het legendarische Berlijn van de jaren twintig. De huidige afkomstig uit Keulen commissaris Gereon Rath aan misdaden in de beerput van Berlijn op te lossen, terwijl de kijker wordt geserveerd op een presenteerblaadje de historische feiten van de Weimar Republiek.

Hoewel de recensies na de eerste twee afleveringen vol lof waren en werden niet herinnerd om Caligari, Nosferatu en Dr. Mabuse, verschijnt de reeks (althans in de vroege afleveringen) maar over het algemeen, zeer stijf. Dimensioneel acteren scènes eigenlijk doet denken aan het kabinet van Doctor Caligari - maar niet op een goede manier. De hele oefening kan worden samengevat in een woord dat wordt gevoeld in elke scène (van het verhaal tot implementatie): over-ambitieus. De waan om alles goed te doen, heeft niets meer organische, niet-levende of Sparkling links. Alles blijft cliche masker en een goedkope kopie van de serie waarmee Babylon Berlin kan bijbenen luid Tykwer.

Echter, de Babylon Berlijn Stroom zeker de moeite waard om één reden: Met de acteurs Volker Bruch (Gereon Rath), Liv Lisa Fries (Charlotte Ritter) en tal van andere bekende acteurs als Lars Eidinger of Hannah Herzsprung is de bemanning volledig succesvol. Zelfs als de personages kennen geen bijzondere diepte in het plot, creëert de bemanning in de voorkant van de camera nog niet, waardoor ze een leven en geloofwaardigheid. Maar beter doen voor jezelf en kijken naar de show - ofwel op dit moment op Sky of een jaar in de ARD.