Wie wil weten als Sky New klant zien hoe de Sky Inloggen en het werk Sky Go Login, leer alles wat je nodig hebt om hieronder weten. Meer hier!

voltooi de registratie voor de eerste Sky Login of Sky Go back!

Met de klanten Sky Go app Sky zullen genieten van de gepersonaliseerde televisie. U kunt ook kijken op de weg op draagbare apparaten zoals smartphones of tablets hun favoriete programma's op Sky. Voordat de eerste Sky Go Login of Sky Login registratie is noodzakelijk.

Sky InloggenZoals Sky login en Sky Go-functie Inloggen? (Foto: editorial)

Om na de Hemel van de documenten per post en e-mail verkregen om zijn eigen betaal-TV-contract, dat ook het klantnummer bevatten. Dit zijn de Sky Nieuwe klant hier en volg de volgende stappen. Het stelt een persoonlijke viercijferige pincode Sky dat hij goed moet onthouden, omdat het nodig is om in te loggen op Sky rekening van de klant.

Sky login via klantnummer en PIN

Dus voor de Sky klant login twee dingen nodig zijn voor een optionele eigen klantnummer of een geldig e-mailadres en in de tweede plaats de Sky PIN, die ooit tijdens de registratie wordt bepaald. Wie weet deze gegevens registreert snel en eenvoudig hier op een Sky.de. Hij klikt in de rechterbovenhoek op Aanmelden.

Dit opent een venster dat is getiteld met toegang tot het klantencentrum. Hier, de Sky-gebruiker voert de tien-cijferig klantnummer of e-mail en de viercijferige PIN Sky en klikt vervolgens op de login-knop. Wie zal merken een vinkje voor login wordt automatisch gedetecteerd bij zijn volgende bezoek met dit apparaat en een login is niet meer nodig.

Sky RegistreerSky Login met klantnummer en PIN Sky (Afbeelding: Screenshot Editor)

Wijzig Sky instellingen en persoonlijke gegevens online

Wat zijn de voordelen nu de Sky registratie? De klant krijgt om hun eigen belangen op maat gesneden service en Help-onderwerpen, aanbiedingen en verbeteringen aan de Sky-abonnement en kan zijn persoonsgegevens beheren, zodat bijvoorbeeld, adres en PIN Sky. Op dezelfde manier kan de gebruiker contract nummers, adresgegevens, packet montage en de Sky contract periode of verandering weer te geven.

Daarnaast is de Sky klantrekening geeft de mogelijkheid aan te bevelen Sky en verander het contract of uit te breiden. De gebruiker vertelt Sky met een verhuizing, ziet de rekeningen en boekte ontbrekende pakketten aan. Er is ook de mogelijkheid van de smart card of TV-zenders kunnen ontsluiten en het verzoek van de Sky Jeugdbescherming 18+ PIN.

Omdat de Sky Go om in te loggen?

Voor de Sky Go inloggen de gebruiker hier klikt en aan de rechter bovenkant van het scherm om in te loggen. Hij is ook een klantnummer en PIN Sky, bevestigt de Sky Log in en klik op de instellingen. In de Sky Go-gebruikers account, kan de gebruiker op te halen en onder andere informatie over de ingeschakeld voor Sky Go pakketten te boeken Sky Go Extra. Hij heeft een lijst van vier mogelijke geregistreerde apparaten kan de registratie-apparaat te resetten, het uitvoeren van een systeem te controleren en te instrueren opnamen met behulp van de programmagids.