Waar sprake is van een goed overzicht van de huidige Sky-programma? We laten zien hoe u de uitgebreide Sky TV-programma optimaal kan overzien zonder de Sky Go app op elk gewenst moment. Hier nu meer op Sky TV-gids uit te vinden!

Sky programma vandaag in een oogopslag!

Wie op zoek is naar de Sky-programma van vandaag vindt hier een uitstekende tv-gids van alle huidige en toekomstige programma's van de Sky-kanalen. Sky klanten kunnen gemakkelijk de Sky TV-programma de volgende dag in de controle door het specificeren van de gewenste weekdagen. Praktisch is de mogelijkheid om een ​​optionele filter in te stellen. Op deze manier, bijvoorbeeld bepaalde categorieën kunnen worden geselecteerd als documentaire film, HD-kanalen, Kids, Muziek, Nieuws & International, Sport en Unterhalting & Series.

Sky-programmaGoed overzicht van de Sky-programma vandaag & morgen (Screenshot: editorial)

Clever filter selectie te bezitten Sky abonnement

Onder pakketten en kanalen specificeert de gebruiker in de filters, die hij Sky-pakket heeft geboekt. Dit heeft als voordeel dat na die in de Sky TV-programma alleen de kanalen die je daadwerkelijk kunt ontvangen met uw eigen Sky abonnement zijn opgenomen. U kunt kiezen uit alle pakketten, Sky Cinema, Sky Entertainment, Sky Fußball Bundesliga, Sky Sports en Sky starter. Wie wil op die manier worden geïnformeerd alleen over de komende uitzendingen van de Bundesliga, geselecteerd in de pakketinstellingen Sky voetbal Bundesliga. Daarnaast kunnen optioneel kanalen verbergen. De eigen filter selectie kan reset op elk gewenst moment.

Laad dagoverzicht als PDF: Sky programma te downloaden

Naast de volledige Sky-programma, kan de kijker ook kijken Nieuw bij Sky of serie begint. Om te selecteren verder zijn live-evenementen, sport, Sky-on-demand en individuele stations. Bijzonder praktisch is de Sky-programma downloaden, die het Sky programma selectie een beetje makkelijker maakt. De gebruiker selecteert deze top van de kalender om de gewenste uitzending dag en klik op Downloaden om het dagoverzicht als PDF te downloaden.

Sky-programma PDFThe Sky programma download is een Sky programmalijst in PDF-formaat (screenshot: editorial)

Sky TV Guide als een interactieve programmagids

Met de Sky desktop tv-gids, de gebruiker maakt gebruik van een interactief programma gids en springt door te klikken op het gewenste kanaal en tijden van de dag. Dit is de Sky TV Guide is een digitale programma gids die u toelaat en kan gemakkelijk de tv-gegevens van alle kanalen van Sky op uw eigen pc snel te dragen. Op deze manier wordt de gebruiker altijd op de hoogte, zelfs wanneer op korte termijn programmawijzigingen.

Sky screensaver presenteert huidige uitzending data van de dag Highlights

The Sky programma vandaag ook onthult the Sky screensaver. The Sky Screensaver toont dat hoogtepunt vanavond wordt uitgevoerd, zodat de gebruiker altijd wordt geïnformeerd over de Sky-programma en de huidige transmissie data van Sky Day hoogtepunten. De gebruiker selecteert hier tussen verschillende genres en, na het klikken op het programma meer informatie.

Sky programma screen BeautifulThe Sky screensaver geïnformeerd snel en compact op de huidige uitzending data van de Dag van de hoogtepunten (Foto: Sky)