Als u een Sky abonnement bestelt, ontvangt een Sky ontvanger, voornamelijk als vrije toevoeging. Maar welk apparaat is de betere keuze? Hier nu om meer over de verschillende Sky ontvanger modellen uit te vinden!

Sky ontvanger & Recorder als controlecentrum voor de Sky-programma

Sky-abonnees kunnen zich verheugen op een HD-ontvanger als een controlecentrum voor de Sky-programma en ontvangst via satelliet of kabel-tv. De ontvanger heeft een Smart Card slot, in deze the Sky klantenkaart, dat voorziet in de versleuteling van de Sky-programma's komt. Sky klanten die hun tv-programma ontvangen via Telekom EntertainTV of Vodafone TV DSL, niet de afzonderlijke ontvanger van Sky nodig hebben omdat ze hun eerdere media-ontvanger kan gebruiken. Op de Sky Go app de gebruiker om de programmering te identificeren op de beweging te maken.

Sky ontvangerWelke Sky ontvanger de moeite waard voor wie? (Foto: Sky / Redactie)

Wat is het verschil tussen de Sky + HD-ontvangers en de Sky + Pro harde schijf ontvanger?

De huidige standaard model is de Sky + HD-harde schijf-ontvanger. Hij heeft het opnemen van functies en een Sky On Demand ondersteuning. Echter, er is nu nog een ander model, de Sky + Pro UHD Festplattenreceiver in Ultra-HD. We tonen hieronder de verschillen tussen de twee apparaten.

Sky ontvanger Sky + HD-ontvangersThe Sky + HD-ontvangers, de huidige standaard model (Foto: Sky)

Ultra-HD-content ontvangen in de beste kwaliteit.

The Sky + HD-harde schijf-ontvanger heeft een interne harde schijf met 320 GB, waardoor Sky On Demand vermogen. Dit Sky ontvanger is gratis met een Sky-abonnement voor de duur van het abonnement. The Sky + Pro Ultra-HD harde schijf ontvanger is een 1 terabyte luxe model om Ultra-HD content van Sky in de beste kwaliteit te ontvangen. Met de geïntegreerde WLAN-module, kan de gebruiker een draadloze verbinding met het thuisnetwerk en gerelateerde content via Sky On Demand te maken. Net zoals de Sky + HD-harde schijf-ontvanger en de Sky + Pro Ultra-HD harde schijf-ontvanger van Humax komt. Dit is het model Humax ESD 160s. Deze inrichting bijzonder aanspreekt gebruikers, die de ultra-high-definition content en willen worden voorbereid televisie 4K.

Nieuwe UHD-ontvanger met meer opslagcapaciteit

De nieuwe UHD-ontvanger kan niet alleen technisch, maar maakt ook een meer moderne visuele indruk. Iedereen die een toerist of Bundesliga pakket met Sky HD-optie heeft geboekt en heeft de juiste televisie, kunnen de kanalen "Sky Bundesliga Ultra HD" of "Sky Sport Ultra HD" gebruiken. natuurlijk is praktisch en de extra ruimte, omdat de 1-terabyte harde schijf met maximaal 125 uur in HD biedt aanzienlijk meer ruimte voor de opname.

Sky ontvanger Sky + Pro FestplattenreceiverHet topmodel: The Sky + Pro UHD Festplattenreceiver (Foto: Sky)

Is het de moeite waard de extra kosten voor de Sky + Pro Ultra HD Festplattenreceiver?

Op dit moment heeft de Sky + Pro ontvanger nieuwe klanten verminderd is alleen in combinatie met de HD-optie en / of de zender pakket Sky Entertainment gratis. Anders, een toeslag van 99 €. Veel klanten vragen zich af, dus of de extra kosten is de moeite waard. Ons advies: Sinds the Sky UHD's op het moment nog steeds hard beperkt en is een voorwaarde voor het gebruik van een ultra-HD TV moet nieuwe klanten te grijpen meestal voor Sky + HD-harde schijf-ontvanger, vooral omdat beide ontvangers nauwelijks verschillen in de belangrijkste functies.