Een abonnement nemen op Join Snapchat te moeten toekomstige gebruikers eerst een gebruikersaccount aanmaken. Hoe de registratie werkt zonder problemen waarin de trendy Messenger, dat we hier onthuld!

Als u een gebruiker account aan te maken, ten eerste, de Snapchat app downloaden en installeren van de functie op het mobiele apparaat moet worden gedaan. Hoewel de Messenger kan ook gebruikt worden op de PC, maar alleen met behulp van een emulator. Een desktop applicatie zoals WhatsApp is op dit moment nog niet beschikbaar.

Meld u na installatie in Snapchat

Om een ​​nieuwe account te registreren is geselecteerd op het startscherm van de sign-up optie. Naar aanleiding van een geldig e-mailadres, moet geboortedatum en wachtwoord worden opgegeven. Hier, moet het wachtwoord ten minste acht karakters.

Join SnapchatZo kunt u zich aanmelden bij Snapchat. (Screenshot: Snapchat Inc./Redaktion)

Gebruikers kunnen nu kiezen voor een gebruikersnaam. Dit moet zo uniek en creatief te zijn, want in tegenstelling tot netwerken - zoals Facebook - niet de werkelijke volledige naam is nodig voor registratie. Indien er een naam is ingesteld, kan echter achteraf niet veranderen. Optioneel kan het telefoonnummer worden bevestigd. Hoewel dit is geen must, maar handig als u uw wachtwoord bent vergeten. Als het telefoonnummer verificatie uitgevoerd, kunnen gebruikers hun wachtwoord opnieuw in te loggen met een nieuwe Snapchat voor dit. Nu is er een kleine taak, bevestig met de gebruiker dat ze echte mensen. Bijvoorbeeld van negen weergegeven beelden die moeten worden geselecteerd waar de geest zichtbaar.

Snapchat inlognaam specificatieGrappige framesnelheden tijdens het registratieproces. (Screenshot: Snapchat Inc./Redaktion)

Tips voor Data Security

Zo populair Snapchat actueel is, zijn er ernstige leemten in de beveiliging, waardoor veel particuliere foto's werden gepubliceerd op het net geweest. Dit is vooral vervelend omdat het concept van Snapchat eigenlijk is dat het verwijderen van afbeeldingen openen na een paar seconden, zelfs. Dit op zijn beurt verleid veel gebruikers zeer intieme foto's van de dienst te sturen. Helaas, het idee om beelden op betrouwbare wijze te verwijderen werkt niet, honderd procent. Dus delicate beelden niet in de publieke belangstelling te komen, moeten de gebruikers de volgende tips:

  • instellingen aanpassen. Ten eerste moet je aan te melden bij Snapchat te openen na het chatten gangen menu. Dit is achter het tandwielpictogram. Hier kunt u aangeven wie kunt bekijken of stuur Snaps. Om zijn privacy te beschermen, moeten de instellingen Elk van de mogelijkheid om vrienden te worden ingesteld. Vrienden worden automatisch alle contacten met wie men via Snapchat heeft aangesloten. Gebruikers moeten daarom zorgvuldig te overwegen wie in hun lijst met contactpersonen op te nemen.
  • Contactpersonen die negatieve aandacht trekken, moet onmiddellijk gebruikers blok.
  • Gebruikers moeten goed nadenken over welke content ze delen denken. Omdat de beelden worden slechts oppervlakkig verwijderd uit de toepassing - een tijdelijk bestand zal enige tijd op het apparaat van de ontvanger blijven. Deze kunnen worden benaderd door de juiste software tools of relevante zelfs na de werkelijke zichtbaarheid en zelfs gered.