Change Snapchat Gebruikersnaam: Is dat mogelijk?

Change Snapchat Gebruikersnaam: Is dat mogelijk?

Je bent ingelogd je eeuwen geleden met Snapchat en vind uw naam nu ook enigszins beschaamd of gewoon niet ongepast? Geen probleem! We laten u zien hoe u de naam. Maar als je denkt “Change Snapchat Gebruikersnaam – groot, “maar geloof me !. Helaas is dit niet mogelijk. Maar de naam display kan worden aangepast. En dat is het halve werk.

kan de Snapchat gebruikersnaam wijzigen?

De foto-Messenger heeft dankzij de zelfdovende news evenals de spannende filter nu talrijke fans. Mocht u nog geen deel uit van de gebruikers, plaatsen we u de app om mijn hart. Grappige conversaties zijn gegarandeerd! U kunt bij ons kijken naar de Snapchat app gratis.

Change Snapchat GebruikersnaamDe Snapchat gebruikersnaam kan niet worden veranderd – maar de naam weergegeven. U kunt de naam van de instellingen te wijzigen. (Foto: editorial)

Helaas heeft het ontwikkelingsteam geen enkele manier om te veranderen de eens bekroond Snapchat gebruikersnaam gebouwd. Als dit zo ga je tegen de stroom in, dat je niet meer kunt partout hem zien, je helaas geen andere keuze dan om u een nieuwe account aan te zetten en de oude verwijderen. Maar dit is verbonden met een hele hoop werk. Ten slotte moet u het opzetten van alle nieuwe en opnieuw toe te voegen je vrienden etc.

Maar er is een kleine truc: Uw weergave naam, ook wel bekend als Display Name, kan heel namelijk veranderen. En dat is de naam die aan al uw contacten te zien. Dus moet je je naam niet eens zien – en wat velen inderdaad nog belangrijker krijgt ook alleen weergegeven uw beeldscherm de naam van uw vrienden. Een eventueel pijnlijk gebruikersnaam kan derhalve nagenoeg hetzelfde zijn. Alleen te vinden van nieuwe contacten moet de naam nog – met Snapchat momenteel zijn zoektocht en het vinden van de gebruikers te passen is veel gemakkelijker.

Change Display Name: Vinden

Uw weergave naam snel veranderd:

  1. Opent het Snapchat app.
  2. Kranen linksboven naar je profiel te openen. Daar vindt u een rode tandwielpictogram in de rechterbovenhoek te vinden. Tik op dit punt.
  3. De instellingen openen. Hier vindt u de ingang vinden naam, direct aan de top. Dit is uw beeldscherm naam.
  4. Druk op deze en je land in een nieuw venster waarin u de naam display kan veranderen.

Snapchat doet nog steeds de volgende verklaring: “Het lijkt er dus op Snapchat, op zoek naar een naam voor jezelf onder de u weet dat uw vrienden”

Change Snapchat gebruikersnaam Display Namedenk dat je gewoon van een creatieve nieuwe naam, die vervolgens wordt weergegeven uw contacten. (Foto: editorial)

Rekening maar liever om te verwijderen?

Het ergert je dat het niet mogelijk is om de Snapchat gebruikersnaam veranderen en u want’d liever uw account naar een nieuwe, frisse naam te creëren te schrappen? Dan moet je toegang tot een browser. Ga naar de Snapchat thuis, op zoek naar het hoofdmenu, klikt u op het leren van de basics, dan Accountinstellingen en selecteer uw account te verwijderen – of klik op deze link om een ​​Snapchat Acounts verwijderen. Er moet je je nog in te loggen, maar dan kunt u de rekening naar het hiernamaals te dragen door het opnieuw invoeren van uw wachtwoord. Dit is in de eerste plaats geactiveerd voor 30 dagen en dan verwijderd, tenzij je je weer inlogt op dit moment.

map