Verduidelijkt: Wat Snapchat emojis werkelijk betekenen

Verduidelijkt: Wat Snapchat emojis werkelijk betekenen

Begin 2015 Snapchat heeft zijn beste eigenschappen van Friends Snapchat emojis vervangen. Nu zelfs dynamische Sticker Gibt’s. Wat betekenen de kleine foto’s in detail kunt u hier lezen!

UPDATE: 2016/04/28

Snapchat heeft nieuwe functies. Met de huidige Snapchat app Download de video app komt nu met 3D-stickers om uw smartphone. Dat wil zeggen, je kent een object in een video met een sticker, het beweegt met het object met – uit overal maken. je mist, bijvoorbeeld, zijn hond zonnebril, het blijft op zijn neus, zelfs wanneer hij hop door de video. Ten onrechte worden opgeroepen deze dynamische stickers emoji – maar ze hebben niets gemeen met de emoji dat als ontstaan ​​bij het verzenden.

Snapchat emoji’s – allesbehalve alledaags

Dit geldt ook voor de app zelf. Snapchat heeft ontwikkeld in de afgelopen maanden, met name in het afgelopen jaar als een van de meest populaire boodschappers. In de Verenigde Staten, Snapchat’s al lang bekend en populair – vooral beroemdheden gebruik maken van de client als een nieuw kanaal.
De speciale highlight: Snapchat zijn korte clips geschoten nadat zij destruct werden gezien. In dit land, Snapchat heeft een beetje meer starthand, maar nu lijkt hij weer de slag te gaan. Over het algemeen zijn er meer dan zes miljard video’s gedeeld op de toepassing dag – de hele wereld. Wie gewoon proberen om kennis te maken met de app is een beetje overweldigd het eerst met de functies en vooral de nieuwe emoji. Wij helpen zodat iedereen kan deelnemen aan de “Happy Snapping”.

Snapchat emojishier leren wat elke Snapchat emoji. (Foto: Snapchat Inc./Redaktion)

Verwarring: emojis herinneren andere Messenger

Dat de emoji zijn niet noodzakelijkerwijs vergelijkbaar met Snapchat met andere boodschappers naar hun betekenis, hangt waarschijnlijk samen met de verschillende kerntaak. Terwijl met WhatsApp, threema, Line en Co. om berichten te versturen was op de voorgrond en staat nog steeds ondanks de nieuwe functies, zoals telefonie -is het op Snapchat het verzenden van media. Hier kunnen gebruikers sturen alleen video’s en foto’s. Niettemin heeft de Media Messenger april 2015 Snapchat emoji geïntroduceerd. Ze herinneren onmiddellijk WhatsApp – hebben niets te maken met elkaar. Zo kan de gebruiker niet actief te betrekken en stuur de smileys, maar ze automatisch weergegeven naast de namen van vrienden. Ze werden geïntroduceerd als een vervanging voor de Best-Friends-functie – waar u bijhouden wie samenwerkt hoeveel aan wie kon houden. Maar wat betekenen de verschillende prentje nu specifiek?

De betekenis van de emojis van Snapchat

De boodschapper heeft acht Snapchat emoji, die ook Vriend emoji worden genoemd. Hier zijn hun betekenis:

Snapchat emojis gouden hart De Goldene Herz:

Het verschijnt in de persoon die is de beste vriend in principe. Deze persoon is uitwisseling van de meest snaps. Zo, deze persoon ziet elk momentopname van iemands leven, met name de niet-glamoureuze manier.

Snapchat emojis roze hart Roze hart:

Om de “Beste Vriend” bekijken in de laatste twee maanden.

Snapchat emojis rood hart Rood Hart:

Het hart is ook de “Best Friend” op. De periode waarin rood hart is twee weken.

Snapchat emojis tanden laten zien Tanden onthullende Emoji:

Dit grimas verschijnt wanneer men ook de beste vriend van je “Best Friend” zelf.

Snapchat emojis glimlach Glimlachen Emoji:

De persoon is een van de beste vrienden, maar is niet nummer één.

Snapchat emojis zonnebril Emoji met zonnebril:

Met die persoon veel snaps worden gedeeld. Bovendien, deze persoon is ook een van de goede vrienden met een wederzijdse vriend.

grijns Snapchat emojis Zelfgenoegzaam grijnzend Emoji:

De Emoji beschrijft een nogal eenzijdig relatie. De persoon die het verzenden van een groot aantal foto’s en video’s, het komt terug van het ene, maar zelfs kleine.

Snapchat emojis brand fire:

Hier laait een relatie. De gebruiker deze persoon al geruime tijd veel snaps stuurt. Snapchat geeft aan hoe lang de vlam al laaiend. Heeft de uitwisseling nadat hij weer dooft.

New emoji: Baby en sterren

Onlangs hebben een andere Snapchat emoji gesignaleerd in de app. We willen niet ook hun betekenis hier verduisteren:

ster Snapchat emojis Golden Star:

De ster wordt weergegeven wanneer die persoon een Snapchat weer speelt. Sindsdien Snapchat de functie waarmee video’s worden bewaard gedurende 24 uren heeft ingevoerd, dit mogelijk.

Snapchat emoji's Baby baby:

De kleine snotaap verschijnen met nieuwe vrienden.

map