herstellen Snapchat foto's? Het is zo makkelijk! 2023

herstellen Snapchat foto’s? Het is zo makkelijk!

Met behulp van een truc kan zijn herstellen Snapchat foto’s: Want hoewel foto’s en video’s snel verdwijnen, maar zijn tijdelijk opgeslagen, kunnen gebruikers ze op te halen op een zodanige wijze! Als je het gemist na Snapchat downloaden, maakt u een bijzonder grappig, mooi of sexy Snapchats een screenshot hier moet lezen op, want dat is niet verloren!

Zo Snapchat foto’s kunnen worden hersteld

In feite doet Snapchat alles wat de verzonden beelden permanent worden verwijderd. Dit heeft deze dienst zo succesvol maakte – maar ook de onofficiële beurs spontaan privéfoto’s. terwijl de afzender van het beeld van ongeveer Snapchat wordt geïnformeerd – Wie wil dit meer dan een paar seconden op het scherm, kan het scherm zowel Android als iOS vast te leggen.

store afbeeldingen op iOS

iPhone-gebruikers kunnen krijgen rond die met de volgende truc: Na de screenshot van de home-knop twee keer moet worden ingedrukt en vervolgens het menu zal worden genoemd. Dit moet echter heel snel gebeuren en binnen het tijdvenster waarin het beeld is nog steeds zichtbaar.

foto’s en video’s toevoegen op Android

Android-gebruikers kunnen de Snapsave in plaats daarvan te downloaden. Met deze tool kunnen zowel foto’s en video’s, of de zogenaamde verhalen direct worden opgeslagen. Echter Snapsave heeft twee grote nadelen: ten eerste Snapchat is niet goed om dergelijke derde partij te spreken en dreigt anderen om gebruikers moeten zich registreren met hun full-Snapchat gegevens en het Google-account met het blokkeren van user accounts. Hoewel de Snapsave belooft niet om de gegevens openbaar te maken, maar twijfels zijn vrij hier gerechtvaardigd.

  Snapchat efectos: todos los filtros recuperar con truco

herstellen Snapchat foto'sSnapchat foto’s te herstellen Snapsave. (Foto: SnapSave / Redactie)

Een alternatief is om de app Casper Download de app breidt de mogelijkheden van Snapchat duidelijke foto’s, video’s en verhalen kunnen gemakkelijk worden gedownload. Er zijn ook tal van filter waarmee foto’s kunnen worden aufhübschen, smileys en een optionele locatie rapportage. Net als bij Snapsave gebruikers moeten ook in Casper aan te melden met hun Snapchat referenties (met inbegrip van het wachtwoord) en hun Google-account. De blokkering van user accounts kan niet worden uitgesloten.

Snapchat foto's te herstellen CasperMet de Casper app Snaps zelf kan eenvoudig op te slaan. (Foto: Liam Cottle / Redactie)

Let op: Wij adviseren op dit punt in beide versies van Android om uit voorzorg een nieuwe Google-account.

op te halen eerder verwijderde foto’s

Snapchat werkt – vooral omdat miljoenen private Snapchats de WWW eindigde – want zodra verwijderde foto’s en video’s niet kan worden opgeslagen of opgehaald. Met deze trucs het werkt in ieder geval:

herstellen Snapchat video’s op Android

Voor Android zijn er – althans voor foto’s – geen manier om opnieuw verwijderde afbeeldingen te overwegen. Echter, kunnen video’s worden na de Dumpster app downloaden eenvoudig herstellen. De recovery tool werkt op dezelfde manier naar de Prullenbak op de PC naar Android-apparaten. Met het, verwijderde gegevens kunnen worden – zelfs Snapchat video’s – te halen. Tot voor kort, de gebruikers in staat waren om te herstellen Snapchat foto’s, zodat zelf, is dit probleem nu opgelost, echter.

Snapchat foto's te herstellen Dumpster appDumpster krijgt terug naar de Android verwijderde bestanden. (Foto: Baloota Apps / Redactie)

Herstel de iPhone Snapchat foto’s

de hele procedure is iets gecompliceerder voor iPhone-gebruikers. Deze iOS moet worden gekraakt met een jailbreak. De huidige Pangu Jailbreak iOS 9 download hier. Naar aanleiding van foto’s en video’s kunnen worden bijgehouden in de file manager. Hier moeten gebruikers doorklikken de mappen naar de juiste bestanden te vinden. Daarnaast is er slechts een beperkt venster van de tijd, kan de tijdelijke beelden worden verwijderd uit Snapchat voor.

  Snapchat restaurar imágenes? Es así de fácil!

Snapchat foto's te herstellen jailbreakSchwieiriger het is op de iPhone; slechts een jailbreak helpt. (Foto: Pangu.io/Redaktion)

Nog meer Snapchat aanwijzingen in deze video:

map