Snapchat rekening geblokkeerd - is hier te helpen!

Snapchat rekening geblokkeerd – is hier te helpen!

Wie is verbaasd dat de eigen Snapchat rekening geblokkeerd wordt gegeven onder een begeleiding. We laten zien wat de Snapchat gebruiker kan doen in dit geval, om zijn Snapchat rekening terug naar normaal gebruik. meer informatie nu!

Snapchat rekening verbannen: Wat kunt u doen?

Wanneer uw Snapchat geblokkeerd wordt na Snapchat downloaden, kan dit hebben verschillende redenen. Een account kan worden geblokkeerd door Snapchat team, bijvoorbeeld als de gebruiker spam, ongewenste snaps en dubieuze verzonden berichten in de chat of laat andere misbruiken.

Third-party apps en plug-ins als een belangrijke oorzaak van de accountvergrendelingsbeleid

maar blokkeren de meest voorkomende oorzaak voor Snapchat rekening is om een ​​app te gebruiken van een derde partij, een plug-in en andere extra’s om toegang te krijgen Snapchat Snapchat, of diensten. Als het gaat om third-party apps en plug-ins Snapchat is bijzonder gevoelig en begrijpt geen pretje. Deze apps en plug-ins worden niet ondersteund door Snapchat en kan de veiligheid van hun eigen accounts te beperken, aldus Snapchat.

Snapchat rekening geblokkeerdWat te doen als de Snapchat geblokkeerd wordt?

Third-party apps maken het mogelijk om video’s en foto’s permanent op te slaan

Snapchat verwijst in dit verband expliciet naar zijn gebruiksvoorwaarden om de accountvergrendeling legitimeren. Sommige third-party apps maken het mogelijk om video’s en foto’s permanent op te slaan. Dit is in tegenspraak Snapchats basisidee is dat ze slechts een beperkte tijd kan worden beschouwd en zal daarna worden verwijderd. Als een app van derden elke externe applicatie wordt beschouwd, is het gebruik Snapchat te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot Snapchat diensten. Ook plugins of tweaks afgekeurd die bieden extra functies die niet zijn opgenomen in de officiële Snapchat app.

Adden voorzichtig wanneer er te veel vrienden!

In aanvulling op spam en third-party apps, is er een derde mogelijke reden waarom de Snapchat account is tijdelijk of permanent zijn verboden: De Adden te veel vrienden wanneer de gebruiker nog niet zijn e-mailadres of gsm-nummer heeft bevestigd. Dus als je veel vrienden toe te voegen in een mum van tijd, zou moeten overwegen of hij eigenlijk zijn mobiele telefoonnummer en e-mailadres is bevestigd, voordat hij gebruikt Snapchat blijven voor nu.

annuleren Snapchat beëindiging van het account opnieuw

Hoe kan de Snapchat gebruikers weer blokkeren pick-up? Snapchat zelf geeft de aanbeveling om een ​​dag later opnieuw aanmelden wanneer u een bericht dat de Snapchat account is tijdelijk geblokkeerd te krijgen. Als de account is gemaakt, maar strak voor een lange tijd, kan de gebruiker proberen om het te ontgrendelen met de login pagina. Snapchat wijst erop dat voordat een third-party apps, moet u plug-ins en andere extra’s te verwijderen, anders kan het account permanent worden uitgeschakeld.

Snapchat rekening geblokkeerd geplukteSnapchat is het raadzaam om opnieuw te registreren een dag later.

map