Verander Snapchat namen: de naam van vreugde?

De vriend lijst aan Snapchat is iets van een statussymbool voor velen. Met veel vrienden, maar het overzicht snel weer verloren. Daarentegen zijn er Help: U kunt namelijk Change Snapchat naam en beter toe te wijzen je vrienden zo weer.

Het bijhouden en verandering Snapchat naam

Snapchat is de trend onder jongeren. Bijzonder interessant voor velen is dat berichten die zijn verzonden na een bepaalde tijd opnieuw te verwijderen jezelf. En vooral de filter functie heeft vele gekleed in hond snuit en gezicht van de regenboog. Wie wil de Snapchat app te proberen, kunt u gratis downloaden van ons, te installeren en de wereld van de snaps te verkennen. Wereld filters zelfs aanpassen van het milieu, het is slechts een van de grote dingen. En voortdurend toevoegen van nieuwe filters dat het moet proberen.

Change Snapchat naamGeen overzicht van je vrienden? U kunt hun Snapchat naam te wijzigen. (Foto: Pixabay.de/Redaktion)

Velen gebruiken Snapchat vandaag. Vooral onder de 12- tot 19-jaar-oude foto netwerk is nu populairder dan Facebook. Dienovereenkomstig, veel vrienden hebben de meest regelmatige gebruikers. In Snapchat de naam is in elk contact echter standaard, de gebruiker heeft zichzelf gegeven.Toen de derde Lisa opduikt of Max heeft een onherkenbare gebruikersnamen, die snel kan leiden tot verwarring.

Voor een beter overzicht, de ontwikkelaars hebben gebouwd, maar Oplossing: De namen van de vrienden krijgen namelijk te passen - individueel.

Pas naam - Hier ziet u hoe

Wil je meer begrijpelijke naam van uw vrienden te missen, dus kan je beter op je account, je best te werk gaat als volgt te weten:

  1. Opent het Snapchat app op uw smartphone.
  2. Zoeken naar een contact uit, wilt u de naam te veranderen - en levert eerder zeker van zijn dat u precies kunt toewijzen en wie is achter dit contact.
  3. Ga naar "Edit" en geef het venster dat verschijnt, typt u de naam waarmee u het contact op te slaan. Dit moet een naam die u uw goede vriend kunt toewijzen zijn.
  4. Tik op "Opslaan" en de naam wordt overgenomen en weergegeven om u direct in de voeding in plaats van toegewezen door contact gebruikersnaam.
    Dus u kunt doorgaan zoals willen hun u namen aan te passen met al uw contacten. Afhankelijk van de omvang van de lijst Vrienden die duidelijk kan een tijdje duren.

Daarvoor heb je dan weer de volledige en compacte review over, dus die rondhangt in uw Snapchat contacten. Je vrienden krijgen uit de weg, de naamswijziging niets.

Dus om de naam te veranderen en Snapchat betere vrienden toewijzen weer is niet zo moeilijk. De functie is misschien wel het juiste weggestopt alleen op het eerste gezicht.

map