Elk jaar is het gedaan in de sociale media apps en kanalen en de geesten komen. de Snapchat Halloween filter worden steeds erg populair. Dit jaar is "halloweenifiziert" met inbegrip van de populaire hond filter. Maar dat vereist een kleine truc die niet meteen duidelijk lijkt. We laten zien hoe je vervelende app voor Shocker hond of griezelig konijn in de Snapchat zijn:

Snapchat Halloween filter

Snapchat Halloween Filters: plezier met hellhound en Co.

Het sociale netwerk foto's Snapchat wordt steeds complexer. Regelmatig nieuwe filters en lenzen gebeuren, terwijl anderen verdwijnen. Sinds enige tijd zijn er zogenaamde lenzen die kunnen toebrengen, zelfs voordat het fotograferen en bewegen langs. er zijn zeer populaire honden filters, die een zoete pup of schattige Dalmatische van die gefotografeerd kan worden. Ondertussen is er ook bijna een traditie dat de ontwikkelaar rolt extra filter voor de feestdagen en speciale evenementen. Dus Snapchat Halloween filters zijn van nature dicht. En naast een horror konijnen, een duivel en een vampier die een real-time hellhound.

Snapchat is dus een bestaande lens genomen samen met de nieuwe filters en geeft gebruikers hebben nu de mogelijkheid om te zetten voor Halloween. Een gelijkenis met de oerhond is zeker aanwezig. Neus, tong en oren zijn er nog steeds - maar in Halloween stijl uitgevoerd. Dus de oren zijn nu zwart en versierd met schedels en stekels. Daarnaast is de gefotografeerde heldere rode ogen hel krijgt.

Snapchat Halloween filter DierenPoor front camera keer genegeerd halverwege: Onze redacteur hadden plezier Halloween snapping. (Foto's: editorial)

Alleen lenzen te activeren, ga dan Kanns

Ten eerste moet de filter worden geactiveerd. Als u niet zeker weet hoe dit werkt, gewoon onze instructies snel volgt:

  1. Zorg ervoor dat de nieuwste versie Snapchat is geïnstalleerd en vervolgens de app te openen.
  2. Druk op het camerascherm op het icoon ghost.
  3. De rechterbovenhoek naar de instellingen met de versnelling te openen en selecteer Beheren.
  4. Een knop voor het activeren van het filter wordt weergegeven.

Snapchat Halloween Monster filterMaar niet alleen dierlijke hellewezens Er is momenteel te bewonderen op Snapchat.

Gebruik lenzen en vrienden schrikken

  1. Om de honden lens te gebruiken en de andere Halloween lenzen Snapchat lenzen moeten eerst worden geactiveerd.
  2. Hiervoor heeft u drukken voordat u een foto te schieten, lang op zijn eigen gezicht (de camera aan de voorkant moet zijn ingeschakeld). Na enige tijd wordt het gezicht gescand en de lenzen worden weergegeven. Vegen en drukken ze kunnen worden geactiveerd.
  3. zijn in de lijst naast de normale filters nu een bloeddorstige konijnen, een vervelende duivel en een zombie vampier en een Viking, de koude spuwen zodra je je mond te openen (met geluid door de manier waarop ...).
  4. aan om de hond te scrollen, een kleine feature opvalt: het pictogram ziet nog iets anders dan anders - het gaat met rode ogen dus.
  5. Als de hond wordt gekozen, verschijnt er ook een oranje pompoen icoon.
  6. Nu tikt net zoals bij het scherpstellen op het scherm en laat de hellehond verschijnt op het gezicht.

Nu gelukkig foto's kunnen worden gemaakt door te tikken zoals gebruikelijk op de hond of een van de andere filter knop. De hellehond en bloed konijn foto's, alsmede de andere drie lenzen zijn fantastisch om een ​​beetje schrik naar vrienden of familie te druppelen. En ten minste het dier lenses're toch nog een beetje zoet. Veel plezier te breken!