Verwijder Snapchat rekening in een paar stappen!

Wie zijn Verwijder Snapchat rekening willen, we onthullen hieronder, waar hij vindt de link naar uw eigen profiel te verwijderen en vervolgens wat er gebeurt met hun eigen profiel. Leer Nu Meer dan Snapchat account te beëindigen!

Verwijder Snapchat rekening gemakkelijk gemaakt

Wanneer Snapchat Download is een gratis instant messaging-dienst voor gebruik op smartphones en tablets. Foto's kunnen op een ongecompliceerde manier om vrienden om de app te worden gestuurd. De foto's zijn slechts voor een paar seconden en zijn zichtbaar "vernietigen" dan leren door zelf. Dit principe is bij de gebruikers van het goede, maar Snapchat had ook nogal wat kritiek. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk met relatief eenvoudige middelen om de verzonden bestanden in de directory structuur van het gebruikte apparaat te vinden en ook te herstellen. Van een zekere vernietiging van de snapshots dus uit den boze.

Verwijder Snapchat rekening

Er werden enkele kwetsbaarheden bekend, en een verzameling van ongeveer 200.000 beelden die werden verzonden met de app, viel per ongeluk in het verkeer. Te bekritiseren zijn ook ondoorzichtig rechten in het omgaan met gebruikersgegevens evenals hun opslag en het transport. Wie neus moeten kijken naar foto's van vrienden en kennissen en commentaar op volledige of gewoon niet het gevoel dat permanent van alles, wat zijn Snapchat rekening moet blussen.

De Snapchat rekening worden beëindigd hand

Het is niet genoeg alleen om de Snapchat app te verwijderen. In dit geval is de rekening blijft nog steeds actief. Om volledig uit te loggen uit het sociale netwerk Snapchat, de account via een webbrowser met de hand worden beëindigd. De schrapping van uw eigen rekening is natuurlijk niet in de zin van Snapchat, zodat de fabrikant van de app is, zoals gebruikelijk, wat de Delete functie verborgen. We tonen stap voor stap hoe het werkt.

Snapchat Account verwijderen Ondersteuning

Eerste stap: bel Snapchat Link website Ondersteuning van de account te verwijderen

Eerst moet de gebruiker verwijdert zijn Snapchat app van de iPhone of Android smartphone. Na dat, het pad leidt naar de Snapchat website. De pagina voor het verwijderen van de rekening is in de ondersteuning sectie. De gebruiker rollen op de Snapchat kant helemaal naar beneden en klik op support. Nu is hij één in het zoekveld Delete account en vervolgens ontvangt een link genaamd een account waarmee de verwijdering kan plaatsvinden verwijderen. Wilt u de vorige stappen op te slaan, kan ook gebruik maken van de volgende directe link:Verwijder Snapchat rekening

Verwijder Snapchat AccountLink

Stap twee: Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord

Nu moet de gebruiker inloggen met hun Snapchat account. Hij geeft zijn gebruikersnaam en wachtwoord, zorgt voor een muisklik dat hij niet een robot. Nadat de gebruiker de juiste wijze is aangemeld, kan ten slotte droeg de schrapping van Snapchat accounts. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt. Alle contacten, foto's en films zijn geplaatst onherroepelijk. Opgemerkt dient te worden dat zijn naam wordt vrijgegeven. dus het kan na Snapchat te houden met andere gebruikers te verwijderen met de oude Snapchat namen in te loggen en login.

Verwijder Snapchat account login

map