Hoe werkt Snapchat? Antwoorden kan hier worden gevonden

Wie vraagt ​​zich af: Hoe werkt Snapchat eigenlijk - krijgt een duidelijk beeld hier. We laten zien hoe de app gebruiken en wat u zou moeten overwegen. Meld u nu aan voor Snapchat professional!

Snapchat is op ieders lippen. Ongeveer 700 miljoen Snaps worden dagelijks verstuurd - Instagram is dus geschorst. Terwijl de app is een onder tieners al deel uit van het dagelijks leven, het gewoon alleen oproepen vraagteken met een aantal andere. Maar het startscherm van de app wordt onthuld ene na het downloaden van de Snapchat, verward en angstig veel uit.

Hoe werkt SnapchatFOTO: Screenshot van Kelly MissesVlog video / YouTube

Hoe werkt Snapchat? - App Guide

In de instant messaging-dienst kunt communiceren via foto's draait. Het hoogtepunt: Snaps gestuurd destruct na 24 uur zelf Maar hoe werkt Snapchat nauwkeurig.?

Dus je begint in Snapchat

Wanneer u de app voor het eerst opent, de aanblik is een beetje verwarrend. De camera van de telefoon is onmiddellijk geactiveerd, zodat u met de snaps direct aan de slag kan in theorie. Op het scherm worden verschillende symbolen opgenomen - hier de betekenis daarvan:

 • linksboven: Bliksem kan aan- en uitzetten
 • bovenaan in het middenHet spookbeeld wat leidt tot hun eigen profiel. Daar kunt u zijn score, die aangeeft hoeveel snaps je krijgt en verscheept te zien.
 • de rechterbovenhoekOptie voor verandering om de achterkant van de camera
 • rechtsonderHier krijg je de Snapchat Stories. Dat wil zeggen, om de video's van de mensen aan wie je te volgen.
 • bodemcentrumDit is de opnameknop voor Snaps. Het opnemen van een video begint wanneer je naar beneden hem lang vast te houden.
 • linksonder: Achter de Inbox verbergt. Er zijn alle particuliere chatten met enkele vrienden.

Hoe werkt Snapchat Profiel

De private Snapchat Profile

Toen hem werd gevraagd hoe Snapchat, het profiel is niet onbelangrijk. te klikken op start scherm op de weinig spook, kom je in het profiel. De score in het midden onder eigen naam geeft aan dat de "kwaliteit", dat wil zeggen verzonden en ontvangen snaps. Wat betekenen de symbolen op deze pagina, we leggen hier:

 • vraagteken: Onderliggende dit is de uitleg over hoe om te worden doorgeschakeld naar zijn vrienden op Snapchat. Kortom, als we ontmoeten, scannen we de grote geest.
 • versnelling: Daar instellingen kunnen worden aangepast aan het telefoonnummer, e-mail adres te bevestigen etc. U kunt ook bepalen wie de snaps kan zien specificeren - gewoon vrienden of alle volgelingen. TIP: De gebruiker moet onder meer opties klik op Beheren en vervolgens activeren van de filter. Wie heeft er niet geactiveerd Repeat kunt foto's en video's slechts één keer.
 • "Wie voegde me" geeft nieuwe volgers. Klik op + je kunt ze ook toevoegen.
 • "Vrienden toevoegen"Hier zijn alle vrienden van het adresboek dat ook Snapchat gebruiken weergegeven. Maar je kunt ook zoeken naar specifieke gebruikersnaam en voeg ze toe.

Degenen die willen terugkeren naar de homepage van het profiel, duwt de geest met zijn vinger omhoog.

Hoe maak je in een handomdraai te maken

Het is een begin, nu komen we bij de echte vraag: Hoe werkt Snapchat - met andere woorden, hoe doe je Snaps? Door te klikken op de ronde icoon in het midden onderkant van het startscherm, wordt er een foto geschoten. Wie wil om een ​​video te maken, moet u tikt op het langer. De lancering duurt een tijdje, maar dan loopt zolang deze ingedrukt gehouden wordt. Wanneer u de knop loslaat, wordt de video gaat door in een lus, ontvangt de gebruiker nu een aantal opties:

 • Niet succesvolle opnamen worden verwijderd op de X in de linkerbovenhoek
 • De timer op de linkerbenedenhoek wordt bepaald hoe lang de vrienden van de afbeelding kunt zien.

fotobewerking

Te klikken overal kunt u tekst en emoji toe te voegen. DAST wordt gebruikt voor het formatteren (1 raadplegen: links / 2 klikken: gecentreerd). Met de pen kunt u rond te lopen naar het beeld te schetsen, de kleuren zijn daarom ook beschikbaar. Met een mop juiste filter kan worden geactiveerd temperatuurindicatie en tonen de locatie. Relatief nieuw is de notitiepictogram waarmee elke Smiley kan vasthouden aan de snap. De grootte kan worden aangepast door het te slepen met je vingers.

Hoe werkt Snapchat fotobewerkingFOTO: Screenshot van Kelly MissesVlog video / YouTube

Als de verwerking gedaan, je hebt nu verschillende opties voor het delen van de snaps:

 • Pijl naar beneden: video wordt opgeslagen in de galerie op het apparaat
 • Box en Plus: The Video / foto zal worden verdeeld in uw eigen Snapchat Story. De module is toegankelijk voor 24 uur en kan weer worden geopend (normale groeven dit niet zo). De Snap-vernietigt een dag later.
 • Pijl rechts: De breuk wordt verzonden. Als men nog steeds de mensen van wie u de snap te sturen kiest, klik nogmaals op het pijltje en het wordt verzonden. Na is het weer mogelijk om het videobeeld / op te slaan in de Snapchat Story.

zie kiekjes van vrienden

Hoe werkt Snapchat, als je wilt naar de kiekjes van vrienden te zien? In het Postvak IN kunt u al het nieuws van vrienden te vinden. De paars-pictogram is, men een nieuwe video van iemand; Blauw staat voor SMS-bericht en rood kader. De chat is geopend met de tekstballon in de rechter bovenhoek. Binnen het chatten is er een gele knop die foto's kunnen sturen.

Hoe werkt Snapchat inboxFOTO: Screenshot van Kelly MissesVlog video / YouTube

Snapchat Stories

Dit kan gerealiseerd worden als men het hoofdmenu naar rechts veegt. Wie wil alle verhalen zien van een vriend duwt houden zijn rond profiel. Dan is de video's en foto's zijn beschikbaar voor 24 uur.

map