5 coole tricks Snapchat voor Android en iOS

onze slimme Snapchat trucs , Gebruikers van de populaire foto Messenger-app niet alleen foto’s te verzenden en te kijken, maar ook een aantal goed verborgen functies te gebruiken. We vertellen u de beste Snapchat tips en trucs, hoe veel meer van zijn Snapchat account te krijgen!

Gebruik Snapchat trucs en zet extra opties

De Snapchat app biedt de mogelijkheid om leuke foto’s naar vrienden, collega’s en kennissen te sturen die zichtbaar zijn voor een korte tijd zijn en vervolgens oplossen in het niets. Elke dag ongeveer 700 miljoen foto’s en video’s die via Snapchat wereldwijd. Na Snapchat download, moet de gebruiker in staat geavanceerde functies voor nu. Daartoe klikt hij op het opzetten van aanvullende diensten en beheren. Daarna verschillende extra opties en filters beschikbaar zijn die veel verder gaan dan de standaard opties. Hieronder onze selectie van de vijf coolste tricks Snapchat:

Snapchat trucs

crack 10 seconden limiet voor video’s: Trick no 1.

Wie maakt gebruik van de iOS-versie van Snapchat, kan de 10-tweede limiet te kraken op video’s en ook langere films opnemen. Voor deze, de gebruiker typt na het begin van de video-opname, dubbelklikt u op het startscherm en de multitasking-weergave bereikt. Pas na terugkeer naar de app de video-opname stopt. Echter, de opgenomen video kan niet worden in volle lengte verstuurd naar vrienden.

Truc No. 2 :. schilderen en schrijven in zwart-wit

Zoals bekend is, kan de gebruiker zijn schoten te schilderen op wil met de hand en ge√ętiketteerd. Het kleurenpalet kan worden uitgebreid tot andere kleuren die niet worden gezien in de iPhone app. Wit en zwart aanvankelijk ontbreekt blijkbaar. Wie wil om te schilderen in het wit, gaat met zijn vinger in de kolom inkt slechts tot aan de top en dan naar de linker bovenhoek van het scherm. In Black’s is analoog aan naar beneden. Android Snapchatter kunnen ook schilderen met transparante kleuren wanneer zij uw vinger vast te houden en houd de kleur kolom totdat er een nieuw venster zichtbaar is.

Snapchat trucs kleuren

Trick No. 3 :. Aantal "beste vrienden" toenemen

de Snapchatter snel en gemakkelijk veranderen het aangegeven aantal beste vrienden. Het is hier om de mensen met wie je te wisselen meeste foto’s. De lijst kan op verzoek worden verlengd als u wilt. Nogmaals, de manier om dit te doen via het instellen, aanvullende diensten en te beheren. Hier is het optienummer beste vrienden om te bepalen hoe veel van hun eigen maatjes te worden weergegeven.

Trick No. 4 :. Push voor hun eigen video-opnamen

Als u een zoom-missen in de cassettes, veegt bij het opnemen van een film gewoon met een tweede vinger op het scherm naar de top. Als gevolg hiervan, zoomt de camera in dichter bij het onderwerp. Omgekeerd is de hele zaak met een uithaal naar beneden om de zoom te verlagen als u wilt.

Snapchat trucs filters

Gebruik gebiedsgerichte filter: Trick geen 5.

De laatste van onze Snapchat tricks draait rond het filter. Wie drie kleurenfilters niet genoeg zijn, dan kunt u locatie-gebaseerde filters gebruiken voor uw eigen foto’s. Voor deze, selecteert de gebruiker Snapchat te activeren in de instellingen beheren en filteren. De Snapchat app heeft toegang tot hun GPS-gegevens en lokaliseren. Interessante informatie over weer, snelheid, tijd en plaats van registratie kan worden aangetoond dat manier.

map