Gedurende lange tijd was het een kramp: Voor Snapchat vrienden mogelijk leek op de exacte gebruikersnaam of mysterieuze websites en apps. Ondertussen, het sociale netwerk, maar heeft bewezen haar zoekfunctie op zijn kop. Het vinden van andere Snapchattern is daarmee uitgegroeid tot nog makkelijker. Wij laten u zien welke opties heb je nu hebt.

Voor Snapchat vriendenU wilt dat uw Snapchat vrienden? Volg onze instructies. (Foto: Snapchat / Redactie)

Vrienden Uw Snapchat: Nieuw onderzoek maakt het mogelijk

Tot nu toe was het alleen mogelijk om Snapchat, voer de gebruikersnaam van een vriend of bekende direct naar Adden dit. Dat was natuurlijk heel ingewikkeld proces, omdat de gebruikersnaam valt niet altijd samen met de opgegeven naam. Dus moest je te ontkennen of onderzoek in het geval van beroemde Snapchat kanalen op het internet op voorhand. Dit is nu al een stuk eenvoudiger geworden. Alles wat voor nodig is de nieuwste gratis versie van de app Snapchat, die ook beschikbaar is bij ons om te downloaden.

Geef een naam in de zoekopdracht. Dit kan een vriend zijn, maar ook beroemdheden kan worden uitgezocht. Wie gaat als "Kim", krijgt onmiddellijk het voorstel om Kim Kardashian te Adden. Andere inhoud, zoals tv-zenders worden sneller weergegeven. Scant je bijvoorbeeld door MTV, krijg je meteen voorgesteld alle relevante content.

Snapchat vinden vrienden zoekenDe zoektocht Snapchat heeft nu eindelijk herzien. (Foto: Redactie / Screenshot)

Due Snapchats aankoop van Bitmoji manier, elke gebruiker krijgt een emoji onmiddellijk toegewezen in de zoekopdracht. is verbeterd zoeken, maar door de overname van Vurb dat de dienst om relevante informatie en inhoud te geven te helpen.

Contacten moeten worden gekoppeld

U kunt gemakkelijk te koppelen van uw telefoon boek met Snapchat. Dan gesynchroniseerd het netwerk van uw contacten met de database en alle beats je je vrienden daarvoor gebruik Snapchat. Tik gewoon Adden en u krijgt uw contactpersoon die u een bericht wilt toevoegen en je bent kort daarna een vriend als het het verzoek accepteert.

Voor Snapchat vrienden contactenOf zal je vrienden door de manier, als uw app toestemming voor toegang tot uw contacten geven. (Foto: Redactie / Screenshot)

Zo kunt u ook uitnodigen nieuwe contacten met Snapchat overigens. Voor al uw vrienden die zijn in het telefoonboek, maar geen account, kunnen worden toegevoegd en vervolgens een uitnodiging ontvangen. Maar wees voorzichtig: Je zou niet graag op een van uw contacten op zo'n briefje te zijn. Wie wil er zeker van zijn, is een praktische en Snapchat bevriend met de mensen die al gebruik van de dienst.

Je weet al over wie je Adden wilt, moet je als volgt te werk:

 1. Opent Snapchat en roept het menu op uw Bitmoji rechterbovenhoek.
 2. Tik op "Friends Adden".
 3. Hier krijg je verschillende opties beschikbaar:

  • Over Gebruikersnaam Adden: U moet de exacte gebruikersnaam in te voeren.
  • Adden uit Contacten: Mogelijk, als u uw contacten met Snapchat hebt gekoppeld.
  • Over Snapcode Adden: Mogelijk, als je je vriend net gezichten en u zowel Snapchat openen - of gefotografeerd je een Snapcode het internet.
  • , Close 'Adden: zoekt in de omgeving na Snapchattern uit.

Bovendien kan uw gebruikersnaam en delen via andere sociale netwerken en e-mail. Inclusief suggesties van uw contacten worden voorgesteld aan u.

Het maken van nieuwe vrienden?

Wil je echter nieuwe Snapchat vrienden die nog niet weten je te vinden, kunt u ook gebruiken als snavii diensten die suggereren dat u in heel Duitsland of regionale contacten. Hier kan iedereen de profielen te zoeken. Wie maar vond (openbaar) wil versturen of haar profiel link naar vrienden (privé) moeten voor te registreren.

Maar wees voorzichtig! Aandelen zoals wegen - en ook binnen Snapchats met mensen die je niet persoonlijk kent - nooit te veel over u. Zeg: Maakt foto's die elkaar niet zou moeten zien en spreken niet alleen uw naam en zeker niet uw adres te sturen. Je weet nooit met wie je zou kunnen hebben om het te doen op het internet.