Een van de belangrijkste reden waarom Snapchat is zo populair? Heel duidelijk: de filter! Er zijn regelmatig nieuwe, die de gebruiker inspireren. Tegelijkertijd zijn de meeste weer verwijderd na enige tijd. Kun je als gebruiker-verloren Snapchat effecten ophalen en gebruiken ze ook alweer? lees hier!

Na het downloaden van de app Snapchat gebruikers kunnen foto's en korte video fragmenten te sturen naar hun vrienden op iOS en Android. Aangezien het nieuws is meestal zelfvernietiging, kan je soms laten rechtdoor te gaan en stuur dwaasheden. Voor deze leuke Snapchat is betrokken verschillende filters en effecten.

Snapchat effectenTijdelijke Snapchat effecten daadwerkelijk kan worden gebruikt slechts tijdelijk ongebonden. (Foto: pixabay / Snapchat / Redactie)

Snapchat gevolgen voor de lol grappen

Snapchat is - uitgegroeid tot een echte cult - vooral door zelfdestructieve snaps, maar vooral dankzij de uitzonderlijke filter. Gebruikers kunnen veilig spelen rechts, omdat ze niet hoeven te vrezen dat deze foto's of video's schreeuwde. Daarom hebben veel elk onzin, grimassen of gekke grappen durft te sturen. die nog meer plezier, natuurlijk, met een overeenkomstige impact die de dienst regelmatig beschikbaar biedt. Een van de meest bekende filter is bijvoorbeeld de puppy: Eenmaal aangebracht, hond snuit, oren en tong sieren het gezicht van de gefotografeerde - in aanvulling op de Snapchat typische vergrote ogen en de charmante Blur.

Temporal Specials zijn beschikbaar: Zon zombie filters zijn voor Halloween, bijvoorbeeld, publiceerde - dit jaar was er naast het gezicht van een duivel, onder andere, een bloeddorstige konijnen en de populaire puppy als vervelende hellehond met heldere rode ogen. Deze filters verdween na Halloween opnieuw.

Effecten alleen beschikbaar onderhoudend

Echter, het ging bijvoorbeeld de regenboog filter: plotseling braakte alle regenbogen. Waarom Snapchat heeft dit filter verwijderd, weet men niet, dat hij zeer populair was. Veel gebruikers vinden het heel jammer als de favoriete filter is niet meer beschikbaar plotseling - dat is ook duidelijk. Maar er was een kleine truc, laat de de geliefde filters terug te nemen.

halen filter met truc Snapchat

Deze truc werkt zowel op Android en iOS-apparaten. De achtergrond: De Snapchat effecten zijn gekoppeld aan een specifieke periode. Omdat elk apparaat automatisch terug naar het tijdstip van de dag dat een filter wordt toegepast. Snapchat leest deze informatie van toen en zijn de huidige gevolgen gratis. Vindingrijke lezers kunnen nu denken van het al: Wie een beetje gemanipuleerd de datum van de mobiele telefoon kan zo oud filter schatten op te halen. Helaas Snapchat is nu zal deze functie uitschakelen, zodat het niet langer zonder meer mogelijk om het filter te halen.

Snapchat effecten instellingenSnapchat filter via de instellingen konden zich terug te brengen het verleden. (Afbeelding: Screenshot Editor)

Toch willen we de manier te beschrijven - je kan altijd proberen, want soms functies zijn inderdaad terug:

  1. Doet een beroep op de instellingen van uw smartphone.
  2. In de instellingen trachten u de categorie datum en het tijdstip en selecteert het.
  3. Hier is de gewenste datum handmatig instellen. Iedereen die wil gebruiken, zoals de regenboog tong en Zombie Halloween 2015 kijkt uit op een dag in september 2015.
  4. Nu is je Snapchat weer open en kan de geliefde oude Snapchat effecten weer gebruiken.
  5. Vergeet niet om de datum voor de fotosessie terug naar het huidige niveau te brengen. Voor één andere toepassingen zoals de kalender kan anders niet meer goed werken. Daarnaast is de nieuwe effecten zijn anders niet beschikbaar. De werkwijze kan echter willekeurig vaak uitvoeren.

Snapchat effecten Datemanipuleren gedateerd smartphone. (Afbeelding: Screenshot Editor)

Zoals ik al zei, eigenlijk het ophalen van de filter werkt niet meer op deze manier omdat Snapchat het is uitgeschakeld. Maar gaan en probeer het opnieuw de moeite waard zou kunnen zijn - want wie weet, misschien is het ophalen is mogelijk binnenkort weer. Moeten we een andere manier vinden, maken wij u op natuurlijke wijze aandacht.Anders: Snapchat zo vaak mogelijk te controleren. Want soms de ontwikkelaars brengen ook oude filter net als dat voor een tijdje terug. De regenboog overgeven daar weer, bijvoorbeeld - in combinatie met de globale filter en regenboogwolken.