Herhaal Snap – mogelijk, zelfs na 24 uur?

Herhaal Snap – mogelijk, zelfs na 24 uur?

In Snapchat Snaps kan slechts eenmaal worden beschouwd op het eerste. Dankzij replay-functie maakt het mogelijk een steeds repeat snap. Hoe u de functie en wat er gebeurt gebruiken na 24 uur – lees hier!

Snapchat is al een van de meest populaire boodschappers van Duitsland. Geen wonder – de app is eenvoudig verfrissend anders. Na het downloaden van de app Snapchat gebruikers kunnen hun foto’s te sturen naar vrienden. Het bijzondere: de zogenaamde Snaps zichzelf automatisch te vernietigen, na het zien van de ontvanger. En als je nu maar willen een zien een tweede keer? Of zelfs een derde keer?

repeat snap

Herhaal Snap: Dit zijn de opties

Tussen alle privacy debatten en openbaringen g├¬nant video’s en foto’s van een boodschapper app zoals Snapchat is precies goed. zo te zeggen, het vangt de geest van de tijd, wanneer de functie is de automatische zelfvernietiging van verzonden berichten. Dat wil zeggen, heb je een foto of video naar een vriend, het zal zich zodra het werd gezien te vernietigen. Dus het basisprincipe van de app uitzag. Echter, er was een beetje een tijd geleden gebroken: Snaps nu aanhouden 24 uur, en kan gespeeld worden een tweede keer – hier de replay-functie in het spel komt.
Als dat nog niet genoeg is, kun je ook snaps opslaan permanent om opnieuw en opnieuw te kijken. Hier kunnen extra apps helpen.

Bekijk Snaps opnieuw – met replay functie

Om te genieten van de nieuwe functie, moet de gebruiker eerst zijn Messenger te werken, indien nog niet verricht. Om in een handomdraai, minimaal versie 6.1.0 is vereist herhalen.
De functie wordt als volgt gebruikt:

  • (1) Als de boodschapper begonnen, de gebruiker opent het Postvak IN door met van links naar rechts.
  • (2) Vervolgens wordt de gebruiker navigeert door de versnelling in de instellingen van Snapchat en vervolgens aanvullende diensten aan Manage optie.
  • (3) In deze afdeling replay functie door het vakje kan worden geactiveerd.
  Snapchat efeitos: todos os filtros recuperar com truque

Snap repeat replay functie

Vanaf dat moment kan de gebruiker in een handomdraai, die hij kreeg te herhalen. Klik gewoon op de snap na eerste opening weer: video’s worden gestart zijn door lange greep; Afbeeldingen door dubbel te tikken. Voordat je dan weer kunt zien dat de breuk, een bevestiging verschijnt. Daar klikt u op herhaling en video / beeld wordt geopend.

Snap herhaalt: Hoe lang en hoe vaak?

Als een handomdraai lette, heeft nu 24 uur om de replay-functie te gebruiken. In dit venster kunnen zowel foto’s en video fragmenten opnieuw worden bekeken. Echter, de repeat-functie is slechts eenmaal beschikbaar. Zeg, alle Snaps kan alleen worden bekeken voor de tweede keer – zelfs binnen 24 uur.

zo vaak herhaald Snaps

Als dat nog niet genoeg is, kan Snaps helpen redden en dan kijken ze zo vaak extra apps. Deze opslag apps zoals Snapbox, Snapkeep of Snapseeker werken allemaal zeer vergelijkbaar. Het opslaan van de snaps alleen werken als je niet hebt bekeken.

Snap herhalen Snapbox

  • Als de app op uw smartphone is ge├»nstalleerd, moet u eerst inloggen via Snapchat rekening in de app.
    * Daar vindt u een overzicht van alle Snaps die nog ongeopend vinden.
  • Deze kan worden gedownload en op de smartphone. Nu kunt u de bijbehorende snap herhalen – en zo vaak en zo lang als je wilt!
map