Wie opslaan Snapchat foto's wil een screenshot. De vangst met deze aanpak: De afzender van de foto zal worden geïnformeerd. leren hoe je de melding uit te schakelen!

Na Snapchat gedownload, ontvangen foto's kunnen worden bekeken alleen voor een bepaalde periode, waarna ze automatisch worden verwijderd. Een van de redenen waarom het gereedschap bij voorkeur gebruikt om suggestieve afbeeldingen te verzenden. Omdat de afzender ervan uit dat de Pics verdwijnen na een paar seconden in het Nirvana. Dit hoeft echter niet zo te zijn:

Snapchat: store beelden zonder kennisgeving screenshot

Elke redelijk intelligent persoon vroeg of laat op de trechter die de beelden kunnen worden via screenshot voor de eeuwigheid bewaard. Echter, de afzender van het beeld ontvangt een bericht van Snapchat dat de foto is opgeslagen op deze manier. Dit kan in onaangename gevolgen met name over gevoelige inhoud. Beste manier om dit te voorkomen, kan de functie kennisgeving gemakkelijk te omzeilen:

Screenshot bypass kennisgeving

Om op te slaan Snapchat foto's, de andere wordt geïnformeerd zonder dat dit heeft men alleen zeer snel te zijn. Na het maken van de screenshots, moet de applicatie direct worden gesloten door tweemaal op de Home-knop. Hier kan het tijdvenster voor het bekijken van de afbeelding niet hebben gesloten. Als de tijd verstrijkt voordat de toepassing wordt gesloten, de zender van het ontvangen bericht. Echter, een snel genoeg is, moet hij alleen de informatie ontvangen wanneer de afbeelding is bekeken.

Snapchat: opslaan van foto's van niet-officiële apps

Een handige optie is het gebruik van apps die speciaal zijn ontworpen om de Snapchat business model te ondermijnen. Er is dus een alternatief Snapchat client die niet alleen drukkers te redden, maar kan ook rechtstreeks verwijzen naar de Casper voor Snapchat app te downloaden. Er zijn ook een aantal extra's zoals filters of emoji. Om de app te gebruiken, maar moet u zich registreren met zijn beide Snapchat rekening en met de Google-account. Helaas is de app op het gebied van gegevensbescherming moet worden meer als een punt van zorg aangemerkt.

opslaan Snapchat foto'sCasper kan gemakkelijk Snapchat beelden op te slaan. (Foto: Liam Cottle)

Voor de iPhone is er een applicatie die kan worden opgeslagen Snapchats problemen. met SnapBox doet dat, zolang de berichten zijn nog niet geopend. Toch hebben de ontwikkelaars een virtueel betalingssysteem geïntegreerd. Elke opslag proces zal een munt kost. Om zijn Münzbudget te verhogen, moeten gebruikers commercials te bekijken of ook de volledige versie kopen voor slechts drie euro.

sparen Snapchat foto SnapboxMet de SnapBox Snapchat opslaan van beelden (Afbeelding: SnapBox)

wenk Beide toepassingen worden niet geautoriseerd door Snapchat en ondermijnen het business model van de dienst. Een van de redenen Snapchat bedreigt de gebruikers van het bovenstaande met het blokkeren van genoemde apps. Het gebruik van deze tools, zodat op eigen risico!