Wie opslaan Snapchat videos willen een paar omwegen te gaan. We laten zien welke mogelijkheden er zijn voor! Krijg informatie vindt u hier en op te nemen!

opslaan meerdere manieren om video's Snapchat

Eigenlijk is het de Snapchat app inderdaad in de natuur van de dingen die video's en foto's zijn gewoon niet opgeslagen. Integendeel, kunt u alleen kijken naar beperkte en na ten minste 24 uur zijn ze weg.

Soms is een opgenomen video wilt u, maar misschien houden - of heeft toestemming van de vrienden om hun gestuurd snap-video's op te slaan.Snapchat zelf heeft deze mogelijkheid niet bieden - immers de wisfunctie van de belangrijkste kenmerken is de app. Toch is er de mogelijkheid om video op te nemen - en third-party apps en programma's of door te gaan via de cache. We hebben u uitgezocht een paar manieren.

Maar wees voorzichtig! Je moet je op voorhand in ieder geval met je vrienden veilig als u video's waarvan Snapchat kan redden! Eigenlijk is dit in strijd is met de richtlijnen Snapchat - en eerlijk aan je vrienden, is het niet, zelfs als ze er niets van weten.

opslaan Snapchat videosniet te doen, behalve Snapchat video's eigenlijk. Maar het is in ieder geval. (Foto: pixabay / Redactie)

gebruik maken van de cache om te herstellen

De gegevens worden opgeslagen op smartphones vaak slechts een keer tijdelijk in de cache. Dus het ziet er met Snapchat Files je ze uit te spelen, ze landen een korte tijd in de cache en zijn zo overschreven - tenzij je ze vergaderen uit daar in de tijd.

Als Android-gebruikers die u is dit voorbeeld is de Dumpster app. Op de product pagina vindt u al deze informatie over de procedure te vinden.

Heeft uw iPhone, maar je hebt geen andere keuze dan een jailbreak uit te voeren als u wilt toegang tot de cache methode. Hier moet vooral onervaren gebruikers, maar te kijken. Een jailbreak ook vernietigde de garantie garantie en kan leiden tot de schorsing van bepaalde apps zoals Pokémon Go.

sparen Snapchat videos AZ Screen RecorderMet de AZ Screen Recorder kunt u heel eenvoudig het scherm op te nemen en dus te besparen niet alleen kiekjes. (Foto: Hecorat)

Eenvoudig: De screen capture

Een goede kwaliteit en gemakkelijkere manier voor het opslaan van video's, het screen capture Snapchat. IOS 11, dit is dan ook verkrijgbaar zijn vanaf apparatuur gemakkelijk. Tot die tijd, iPhone-gebruikers een beroep moeten doen op een tool als de Apowersoft Screen Recorder Pro. Deze tool werkt op de PC als op iOS-apparaten bezetten het hele scherm actie. U laadt het programma op de PC en sluit je telefoon via Airplay. Nu over spiegelen kunt u gemakkelijk Snaps opnemen.

Ook Android-gebruikers hebben een aantal van zulke mogelijkheden. heeft Apowersoft als Android Recorder in petto. Maar een andere zeer handig hulpmiddel dat direct werkt op de smartphone, de AZ Screen Recorder app. Wortel noch nodig tijdslimiet of watermerk, alsmede de reclame van de functie te beperken en je zelfs kunt opnemen in full HD of QHD. Bovendien kunnen opnamen zelfs pauzeren. U de gratis app hier ook in de database.

Andere apps van derden

Er is de Google Play Store en de App Store voor iOS ook op maat van apps zoals Snapsave of SaveMySnaps dat Snaps direct op te slaan en op te slaan in de galerie Snapchat. Sommige van deze apps zelfs mogelijk extra filters op de Snaps plaats. Echter, deze apps zijn inferieur aan zeer grote schommelingen normaal functioneren en die zelfs rond te kijken in de app stores, zullen talloze verschillende, deels dubieuze handelen Apps voor dergelijke doeleinden te vinden. Voorzichtigheid is geboden. De veiligste en funktionstüchtigste mogelijkheid is nog steeds het scherm opnemen. Maar zoals ik al zei: vraag naar voren of uw Snapchat zijn toegestaan ​​om video's op te slaan!

Voor foto's, is het zo dat je in theorie kan een screenshot op te slaan. Echter Snapchat zullen de gebruikers werden echter de snaps opgenomen via screenshot te melden. Nogmaals, vragen! Maar meer informatie zijn beschikbaar in het volgende artikel: sparen Snapchat Afbeeldingen: Drie varianten