Snapchat Wachtwoord vergeten? Hier te helpen!

Snapchat Wachtwoord vergeten? Hier te helpen!

zijn wie Wachtwoord vergeten Snapchat heeft en vraagt ​​zich af hoe een nieuw kan worden ingesteld, hier is de stap-voor-stap instructies. Volg gewoon langs en blijven snapchatten direct!

De Snapchat Download geluisterd naar elke telefoon! De instant messaging-dienst is blij met een steeds groeiend aantal gebruikers – waaronder een aantal beroemdheden en sterretjes. Ondertussen moeten Snapchat zelfs hebben opgeschort Twitter dagelijkse gebruiker nummers en kantelt gevaarlijk op de troon van Facebook.

Wachtwoord vergeten Snapchat: Hier komt de hulp

Wie is vergeten zijn wachtwoord Snapchat kan gewoon een nieuwe instellen. Voor dit doel, alleen de opgegeven tijdens de registratie van het profiel e-mail adres moet worden ingevoerd op de website van de dienst. Daarnaast wordt een Captcha vraag verplicht te controleren of inderdaad een mens te zijn Snapchat heeft wachtwoord vergeten en verzocht om een ​​nieuwe.

Wachtwoord vergeten SnapchatSnapchat Wachtwoord vergeten? Hier kan het gemakkelijk worden gereset.

Naar aanleiding van een e-mail wordt verzonden met een link. Over deze een nieuw wachtwoord gemakkelijk kan worden ingesteld. Dit moet:

  • ten minste acht tekens lang zijn,
  • bevatten idealiter hoofdletters en kleine letters, cijfers en symbolen
  • worden gebruikt voor een ander account.

kan na herhaalde item en klik op Wachtwoord wijzigen om in te loggen met gebruikersnaam en het nieuwe wachtwoord en verder snapchatten.

Wachtwoord Snapchat wachtwoord en een nieuwAfbeeldingen: Snapchat.

Het hele ding kan worden uitgevoerd door de manier waarop ook via app op de smartphone of tablet worden uitgevoerd. Als u alleen vergeten in het login menu te selecteren, en mobiele volgt u de bovenstaande stappen.

  5 cool tricks Snapchat for Android and iOS

Snapchat e-mail doet er niet toe?

Allereerst kan het even duren voordat de e-mail wordt verzonden. Als nog steeds, maar na een paar minuten geen nieuws van de mailbox Snapchat’s, een kijkje nemen in de spam-map moet worden geworpen. Is dit ook leeg, misschien een typfout is geslopen in de adresinvoer. Het kan geen kwaad om het opnieuw te bezoeken en een aanvraag voor een nieuw Snapchat wachtwoord opnieuw in.

Tip: regelmatig het wachtwoord te wijzigen Snapchat

Om redenen van gegevensbeveiliging gebruikers van de chatdienst moeten hun wachtwoorden regelmatig te veranderen. Dus onbevoegde toegang tot verboden voor eigen rekening – of, indien de rekening al is gehackt, worden beëindigd. Wie heeft de angst dat zijn profiel door derden is spionage, moet gewoon volg de hierboven beschreven stappen of de instructies van de video te volgen en zijn account beter te beveiligen.

Bovendien is deze procedure moeten periodiek op alle rekeningen – worden gedaan – of social media portaal of online winkel. Wie is bang dat hij uit het oog verliezen van zo’n rijkdom aan het wijzigen van wachtwoorden, het is aan te bevelen op dit punt van Alternate Password DB download. De gratis tool beheert en genereert wachtwoorden en helpt om het overzicht te behouden, zelfs met een groot aantal van de geloofsbrieven.

map