Snapchat Wereld lenzen: Let It Snow!

Augmented Reality, zoals wij denken ze: In de Snapchat app, is het nu mogelijk om zogenaamde Snapchat Wereld lenzen toevoegen - als een real-time filter via live video. Zodat de dienst bouwt ook een brug naar de aangekondigde bril Bril, die moet worden uitgerust met een videocamera.

Snapchat Wereld lenzenOns kantoor Relaxo was erg enthousiast over de nieuwe wereld filters. Vooral over de glinsterende wolken verheugde hij zich. (Foto's: editorial)

Augmented Reality met Snapchat Wereld lenzen

De nieuwe update voor Snapchat brengt een zeer interessante innovatie met zichzelf. Voor de populaire filter waren de app voorheen alleen van toepassing op gezichten. Vanaf nu, maar u kunt ook sieren de omgeving en andere mensen, en richt een speciale focus op IT. De Snapchat Wereld lenzen speciaal voor bijvoorbeeld wolken op het milieu kan spuwen regenbogen worden gebracht of laat het sneeuwen.

Sommige Wereld lenzen combineren gezichten en het omliggende gebied, zoals het hart filter dat alleen via camera aan de voorkant houdt vliegen als buiten het zicht van de gebruiker hart. Toen het toestel switcht naar de achterkant camera - en laat het hart naar de beoogde persoon mogelijk om te vliegen.

Enable lenzen en gaan

Een totaal van zes lenzen zo ver gekomen voor iOS en Android, met inbegrip van een zaklamp om individuele afbeelding secties verlichten. maar meer om te volgen.Maar vergeet niet: filters moeten eerst worden geactiveerd in de Snapchat app. Als u niet helemaal zeker hoe dit te doen, kunnen onze kleine gids te volgen:

  1. Zorgt dat de laatste Snapchat versie op uw toestel is geïnstalleerd en opent de app.
  2. Drukt op het camerascherm op het icoon ghost.
  3. Opent de rechterbovenhoek met het tandwiel instellingen en selecteer Beheren
  4. Drukt op de knop om het filter te activeren.

Snapchat Wereld lenzen kotsen wolkenDe Regenbogenkotzerei gaat nu goed met de achteruitrijcamera vervolgt: wolken overal om je heen uitspugen kleurrijke strepen.

Nu kun je beginnen met de Knipserei. En dat gaat als volgt:

  • Hebt u de lens functie is al geactiveerd, waardoor het videoscherm lang op het scherm. Hieronder verschijnen zoals gebruikelijk filters - aangevuld met de nieuwe Snapchat Wereld Filters: The Rainbow wolken (! Via de achteruitkijkcamera, via de camera aan de voorkant is weer vrolijk regenboog kotsen mogelijk), schittert met "ruis functie," Snow, een zaklamp, harten en vlinders.
  • Selecteert een filter en laat je creativiteit de vrije loop!

Voorbereiding voor Spectacles

de wereld filters kunnen van bijzonder belang zijn voor de aangekondigd door Snapchat veiligheidsbril met videocamera, Bril, tegen het einde van september 2016, kondigde het bedrijf. De Augmented Reality filters passen zo natuurlijk perfect.

Bovendien heeft Snapchat gelijke nog uitgerold een kleine noviteit met. Het is nu mogelijk om te boren in verhalen en Ontdek een handomdraai en houd deze ingedrukt om het te verzenden naar een vriend. Dit maakt het delen met Snapchat weer makkelijker. Het zal interessant zijn wat zal spoedig komen met bril als deze.

map