ALDI TALK balances vraag gemakkelijk gemaakt!

Controleer ALDI TALK krediet gaat snelkoppeling, mobiele app of op het internet. bekijk hier meer informatie en houdt prepaid account op een rij! ALDI TALK is een mobiele operator van wijdverbreide discounter.

De mobiele telefoon contracten aflopen op Medion en het is de goed ontwikkeld netwerk van E-Plus gebruikt. Alle contracten zijn alleen beschikbaar met prepaid voorwaarden en brengen de typische voor- en nadelen van deze vorm van schikking met. Daarom moeten de gebruikers regelmatig hun ALDI TALK vraag balances, om niet onverwacht te vinden een lege Talk-account. In overeenstemming met het lage tarief, kan de ALDI TALK app worden gedownload. Met deze mobiele applicatie voor Android-apparaten, kunnen alle problemen worden beheerd rond de prepaid account.AldiTalk vraag saldiDus gewoon ophalen van de ALDI TALK krediet. (Screenshot: AldiTalk / Redactie)

Voorwaarde om ALDI TALK vraag balances

Om de prepaid saldo van de korting te vragen, moet een aantal voorwaarden zijn voldaan. Ten eerste moet de SIM-kaart worden geactiveerd en geregistreerd bij de aanbieder. Daarnaast wordt een internetverbinding of een verbinding met de E-Plus mobiele netwerk nodig. Voor de online query, hoeft de gebruiker alleen toegang tot de online account en een internetaansluiting.

ALDI TALK saldi vraag kan op verschillende manieren

het was zo gemakkelijk om nooit vinden van de balans van zijn prepaid account. De mogelijkheden variƫren van een momentopname van het profiel aan een query die de verbruikte eenheden van de aanvullende vaste pakketten weergeeft.

Controleer saldi en beheren van de mobiele app

Wie de ALDI TALK app is gedownload, kan het saldo van zijn prepaid-account in de toepassing te vragen.ALDI TALK saldi vraag AppComfortabel in de app-query de ALDI TALK krediet. (Screenshot: AldiTalk / Redactie)Dit in de app menu-item Mijn tarief wordt genoemd. Er is de huidige balans is altijd zichtbaar. Gunstig gelegen in hetzelfde venster alle geboekte extra tarieven en consumptie-status. Daarnaast kunnen bestaande pakketten worden uitgeschakeld in de toepassing of toe te voegen. Hier is de nieuwe balans is direct zichtbaar.

Balance onderzoek via sneltoetsen

Sinds prepaid telefoons komen uit een tijd dat er geen smartphones waren, kan ook zonder internetverbinding of app ALDI TALK vraag saldi. De makkelijkste manier is met een werkende mobiele telefoon met geplaatste simkaart. De toetscombinatie * 100 # wordt ingevoerd en bevestigd met de beltoets. Reeds het saldo van de prepaid-account wordt weergegeven op het scherm. Deze variant is vooral handig in het buitenland. Het saldo navraag bij USSD-code werkt wereldwijd en is gratis. Dus men is niet onderworpen aan dure internationale beltarieven voor mobiel internet verbinding.

Controleer ALDI TALK credit online

Het saldo onderzoek bij ALDI TALK is mogelijk zonder toegang tot de juiste SIM-kaart. Dit is echter een online account bij Mijn ALDI TALK moeten worden gecreƫerd. Daar kunt u inloggen met de juiste login en bekijk het rekeningsaldo online.

map