Aldi Talk Nano SIM - de snelste manier om de SIM-kaart

Aldi Talk Nano SIM – de snelste manier om de SIM-kaart

de Aldi Talk Nano SIM wordt niet gedistribueerd door standaard. De snelste manier om de kleinste van alle kaarten voor de mobiele telefoon, tablet of internet-stick is hier beschikbaar voor uw inzage!

Steeds meer apparaten werken met kleine SIM-kaarten, de zogenaamde nano-SIM. In overeenstemming met de moderne SIM-kaart voor de recente product is er de nieuwste versie van de ALDI TALK app download. De software kan eenvoudig worden beheerd op alle apparaten goed zijn als tarief.

Wie heeft de AldiTalk Nano SIM-kaart?

Als u overschakelt naar nano-SIM kan worden geëxploiteerd op de nieuwste apparaten tarief van Aldi. De eerste smartphone die kan worden bediend met een nano-SIM was de iPhone 5. Ondertussen, veranderde bijna elke fabrikant van mobiele telefoons of tablet op de kleinste van alle SIM-kaarten formaten. Gebruikers met de volgende apparaten moeten nu een Nano SIM:

  • Amazon Fire Phone
  • Apple: iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad Air, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 5, iPhone6, iPhone 6 plus
  • HTC: One M8, een mini 2, Eén M9
  • Nokia: Lumia 830, Nokia Lumia 930
  • Samsung: Galaxy S6 S6 Galaxy rand Galaxy Alpha Galaxy A3, A5 Galaxy, Galaxy S Toestel
  • Sony: Xperia ™ Z3, Xperia ™ Z3 Compact

Afhankelijk van of u een terugkerende klant, of alleen degenen die willen, zijn er twee manieren om AldiTalk Nano SIM:

1. Bestaande klanten

Die al gebruikt en AldiTalk willen het tarief te nemen om een ​​nieuw apparaat, moet de Aldi Talk Nano SIM direct herschikken bij de aanbieder. Helaas is de overgang niet genoeg in de dichtstbijzijnde Aldi supermarkt van. Maar er zijn twee alternatieve en niet ongemakkelijk manieren om de kaart gratis te krijgen:

  1. Via Internet: Het gaan naar de website van de aanbieder verschijnen de opties AldiTalk Noord- en Aldi Zuid-Talk. Na de juiste keuze leidt tot de eigenlijke homepage. Echter, het menu-item SIM swap leidt slechts tot de referentie die de SIM-kaart via de telefoon moet worden aangevraagd. Als alternatief kunt u vinden – weggestopt en aan de onderkant – onder het menu-item Help en service optie contact. Door te klikken op dit gebied, kan de kaart eenvoudig te bestellen via online formulier.
    Aldi Talk Nano SIMZo krijg je de AldiTalk Nano SIM. (Foto: ALDI TALK)
  2. Via Telefoon: Als alternatief kunt u onder het gefactureerde servicenummer van de provider (0177-1771157), de Aldi Talk Nano SIM telefoon bestellen. Zich legitimeren, is een indicatie van PUK 1 vereist.

2. nieuwe klanten

Starter pakketten ontvangen door de standaard geen nano-SIM. Wie beslist in het bedrijf voor een dergelijk pakket, dus je moet een van de twee bovengenoemde rekening met varianten te nemen. Echter, als u kiest voor een bestelling via het internet, wordt direct gevraagd door een nano-simkaart. Hier hoef je alleen maar om de doos te controleren en te wachten tot de bestelling thuis aankomt. Meestal 2-4 werkdagen duurt.

Aldi Talk Nano SIM Nieuwe klantrechtstreeks van toepassing op de starter pakket van de AldiTalk Nano SIM. (Foto: ALDI TALK / Redactie)

map