Zo kunt u uitschakelen van de ALDI Talk mailbox

Zo kunt u uitschakelen van de ALDI Talk mailbox

In minder dan een minuut kunt u ALDI Talk mailbox off. Probeer het nu en te voorkomen dat ongewenste gesproken berichten op de telefoon!

Met behulp van de mailbox-functie kan de callee spraakberichten, zoals wanneer de gebelde persoon niet beschikbaar is recht beller te verlaten. Echter, veel gebruikers van mobiele telefoons willen doen zonder voicemailberichten om verschillende redenen. Met een paar simpele trucs die u kunt de bijbehorende functie uit te schakelen. Ook kan het mobiele netwerk operator ALDI TALK uit de brievenbus te schakelen. Wat te pas en hoe precies je kunt uitschakelen van de ALDI Talk mailbox wordt beschreven in de volgende stap-voor-stap instructies. Tip voor smartphone-eigenaren: ALDI Talk biedt haar klanten een mobiele app die je helpt om altijd de mogelijkheden van ALDI TALK mobiele contract in een duidelijke toepassing. Hier kunt u downloaden van de nieuwste versie van Aldi Talk-app voor gratis. ALDI Talk mailbox off Zo kunt u bij de ALDI Talk mailbox te zetten. (Screenshot: AldiTalk / Redactie)

De ALDI Talk mailbox van de E-Plus netwerk

Typisch, de stappen voor het uitschakelen van een mailboxfunctie draadloze aanbieders mobiele operator of mobiele provider verschillen enigszins van elkaar. De belangrijkste verkoop divisie van MEDIONmobile, de draadloze service plan, het bedrijf Medion, is ALDI TALK, en de Duitse aannemer is op ALDI TALK evenals in MEDIONmobile de E-Plus Service GmbH & Co. KG. Zo kan men ALDI Talk mailbox net zo gemakkelijk af als met andere aannemers, de toegang tot het netwerk van de E-Plus zoals SIMYO, BLAU.de of MEDION Mobile. Dus u de ALDI Talk mailbox uitschakelen Tenzij dit is een nieuw ALDI TALK tarief of ALDI TALK contract met het nieuwe nummer, moet u eerst het configureren van de mailbox functie en het opzetten van. Alleen dan kunt u de mailbox uit te schakelen.

  1. configureren en het opzetten van de mailboxde gratis nummer te activeren en het opzetten van de mailbox is 9911. De eerste keer dat je het gebruikt, de sleutel handset of op de OK-toets en vervolgens moet drukken en voer vervolgens elke 4 tot 10-cijferige pincode. De geheime code moet makkelijk te onthouden, omdat ze weer nodig zijn in het geval dat u wilt luisteren naar de voicemail wanneer geactiveerd vanuit het buitenland of vanaf een vaste telefoon zijn. ALDI Talk e mailbox uitschakelen plus 9911(Screenshot: Redactie)
  2. beƫindigen: Zodra een PIN-code wordt ingevoerd, kunt u de beƫindigen telefoongesprek. De mailbox wordt nu geactiveerd en wordt nu uitgeschakeld in de derde stap. niet klaar met een gesprek, men kan maken met andere input van diverse mailbox instellingen, bijvoorbeeld om de persoonlijke voor- en achternaam in te voegen in de standaard groet of een aangepaste welkomstbericht op te nemen in plaats van de standaard begroeting.
  3. mailbox uitschakelen: Na de mailbox is geactiveerd, dan kiest het gratis nummer 9911. De hoorbare menu, kies dan een nu drukt op de 3 (Persoonlijke opties) – 2 (kennisgeving opties) – (off mailbox) 8. Nu is de ALDI Talk mailbox is uitgeschakeld. Die wil om het weer in te schakelen, moet je gewoon weer belt u het nummer 9911 en kies de gewenste opties.
  ALDI TALK in het buitenland: Everything & Flats aan extra roamingkosten
map