ALDI TALK problemen op te lossen en ontspannen telefoongesprekken

ALDI TALK problemen Fix: Er is een overzicht van de oorzaken van de meest voorkomende aandoeningen en de manieren waarop ze gewoon opnieuw laten verdwijnen in het niets!

Normaal gesproken, de meeste van de aanbiedingen en diensten door het downloaden van de ALDI TALK app kan direct worden gebruikt op de smartphone. Maar hier kan van tijd tot interferentie veroorzaken. Problemen met de leiding van het krediet of het beheer van de gebruikersaccount is er aan het eind van het artikel.

ALDI TALK problemen op te lossen: Diagnose

De eerste stap in de diagnose van het probleem: Als het een aandoening die wordt aangeboden, kunt u controleren de op deze pagina. Naast een overzicht van de plaats waar zich een probleem voordoet, de service geeft ook informatie over diensten, die de aanbieder heeft problemen - bijvoorbeeld in het mobiele internet of het netwerk dekking in het algemeen. Er zijn tal van rapporten en artikelen hier daadwerkelijk helpt alleen maar wachten totdat het probleem is opgelost.

ALDI TALK problemenCentral ALDI TALK problemen angezeitgt op allestörungen.de. (Foto: allestörungen de)

Er is geen informatie beschikbaar is, kunt u deze stappen proberen om de ALDI TALK problemen op te lossen.

Deze tips zullen helpen met de meeste problemen met de telefoon

Als het probleem niet met de verkoper ligt, maar geen verbinding kan worden gemaakt op het telefoonnet of het internet, moet u de volgende stappen in de juiste volgorde uit te voeren:

  • Controleer dat de vlucht is geactiveerd
  • Controleer of de mobiele data is geactiveerd
  • Indien nodig, controleer dan de draadloze netwerkinstellingen of de router opnieuw op te starten
  • het apparaat opnieuw
  • Verwijder de SIM-kaart, zorgvuldig schoon en plaats

men kan niet de bedoeling met deze stappen, is te vinden op de website van E-Plus andere mogelijke oplossingen. Selecteer gewoon de juiste onderwerp en de bijbehorende beschrijving van het probleem en proberen het voorstel aangegeven.

ALDI TALK problemen E-PlusALDI TALK onderdeel van E-Plus en Telefonica Duitsland. De website verder te zoeken naar oplossingen. (Fig. E-Plus)

De laatste hoop is de klantenservice

Als de ALDI TALK problemen blijven bestaan, alleen de manier om de klantenservice blijft. Als een telefoonverbinding mogelijk is, kan het gratis van de ALDI TALK netwerk worden genoemd onder nummer 1155 Vanuit alle andere netwerken de betaalde service nummer moet 0177-177 1157 (de prijs per gesprek komt overeen met de gebruikelijke verbindingskosten in het E-Plus netwerk) worden genoemd.

Problemen met de client account

Af en toe, ook problemen met het opladen van een krediet of wijziging van persoonlijke gegevens op de site of in de ALDI TALK app. Hier kunt u eerst proberen om het contact tussen de verschillende opties te veranderen: Dus als de online portal niet werkt, installeert u de app of bel het gratis service hotline op de 1155 Normaal gesproken werkt ten minste een van de drie manieren om zijn account te beheren. Zo niet, er is een centrale storing en in dit geval, helaas, helpt alleen maar wachten.

map