ALDI TALK Wachtwoord vergeten? Hier te helpen! 2023

ALDI TALK Wachtwoord vergeten? Hier te helpen!

zijn wie ALDI TALK Wachtwoord vergeten heeft, kan niet inloggen in de browser, zelfs na het downloaden van de ALDI TALK app mobiel. Deze oplossingen zijn er! Bovendien, hulp bij het vergeten PIN & PUK!

ALDI TALK Wachtwoord vergeten? Geen probleem!

Wie verschusselt zijn toegang, om een ​​nieuw wachtwoord in te stellen in een paar stappen. Hiervoor opent u de beste site van Mijn ALDI TALK. Hier de optie wordt vergeten wachtwoord. Om een ​​nieuw wachtwoord aan te vragen, dan wordt alleen het telefoonnummer moet worden in het juiste veld ingevoerd. Eventueel kan het opgegeven e-mailadres worden vermeld. Nu alleen de beveiligingscode moet worden bevestigd. Naar aanleiding van een automatisch gegenereerd bericht wordt eventueel verzonden als SMS of e-mail waarin de link naar het wachtwoord resetten is. Dit heeft alleen gevolgd en een nieuwe code achteraf te worden ingevoerd. Je moet de toegang tot zijn account, de geboekte opties en de gebruikersgegevens te herwinnen.

ALDI TALK Wachtwoord vergetenSnelle hulp toen zijn ALDI TALK wachtwoord vergeten is te vinden op de online portal. (Foto: E-Plus Service GmbH & Co KG)

PIN geblokkeerd en verloren PUK?

Heeft de faux pas die je kunt zijn ALDI TALK wachtwoord eventuele problemen die iets lastiger op te lossen als het gaat om de PIN- en PUK. Als de PIN-code drie keer verkeerd wordt ingevoerd, blijft de telefoon geblokkeerd totdat de PUK correct is ingevoerd. Deze zijn te vinden op de drager bestuur van de ALDI TALK starter kits. Die hebben ze niet meer, maar kan ook online bekijken van de juiste code. Daarvoor moet je aan de zijkant van mijn ALDI TALK inloggen met zijn geloofsbrieven en vervolgens onder de optie Mijn SIM-data (of in de App Help en service gebied) bellen. Hier vinden we de PUK om de telefoon te ontgrendelen.

  Así puede desactivar el buzón ALDI Talk

Als niets helpt: customer service!

Eigenlijk, kunt u alle problemen – of PUK misplaatste of ALDI TALK Lost password – online of via app op te lossen. Echter, er is zo nu en dan speciale gevallen waarin de online portal biedt kruis. In dit geval moet u in direct contact met de verkoper te krijgen voor zijn probleem snel en zonder het gebruik van zijn zenuwen op te lossen. Toegankelijk is de klantenservice van ALDI TALK op de volgende manieren:

  • Betaald uit de ALDI netwerk op Speed ​​Dial 1155 of onder het nummer 0177 177 1157 (maandag tot vrijdag van 07:00 tot 23:00 uur op zaterdag, zondag en feestdagen 10:00-18:00). wordt in rekening gebracht de kosten van een aansluiting op het E-Plus netwerk.

  • Wie wil er niet om te bellen, kan [email protected] het contactformulier of e-mailadres gebruiken en zijn vraag schriftelijk indienen. Echter, het antwoord duurt iets langer dan een telefonisch consult.

map