ALDI TALK in het buitenland: Everything & Flats aan extra roamingkosten 2023

ALDI TALK in het buitenland: Everything & Flats aan extra roamingkosten

De vakantie wordt geboekt – die geen verrassingen wil, moeten de kosten in verband met ALDI TALK buitenland weten. We tonen aan alle voorwaarden & Internationale tarieven in een oogopslag. Maak nu slim!

Wie maakt gebruik van de discounter Aldi een van de mobiele telefoon gaat, geniet van flexibele prepaid plannen zonder een contract. Daarnaast kan de eigen rekening gemakkelijk worden beheerd en op maat. Voor de komende feestdagen, de provider zijn klanten internationale tarieven beschikbaar die ruim boven zijn om de ALDI TALK app of toegevoegd online te downloaden. Wat ze bevatten, tonen we hier.

ALDI TALK buitenlandALDI TALK in het buitenland – met of zonder de toevoeging tarief? (Foto: ALDI TALK / Redactie)

ALDI TALK gebruik in het buitenland – ZONDER internationale tarief

Iedere gebruiker dient zich ervan bewust dat zodra hij de internationale grens verlaat, schrijf overige voorwaarden voor het maken van telefoongesprekken, sms en surfen Wat Appen toe te passen op het net. Dus je kunt niet een schok na zijn welverdiende vakantie, had je beter eerder slimme over de kosten. Let op, namelijk dat de voorwaarden van de mobiele operators om mobiele operators variëren sterk. Gebruikers hebben ook twee mogelijkheden: Of ze nemen de kosten bij het kopen en vasthouden aan hun plan of ze boeken voor de feestdagen een speciale internationale tarief toegevoegd. Welke versie u rijdt beter hangt af van je eigen gedrag van de gebruiker.

  ALDI TALKスターターセット:一目ですべての情報

Zonder aanvullende tarief klanten van ALDI TALK moeten anticiperen op deze kosten als ze willen om te bellen vanuit het buitenland te maken:

ALDI TALK buitenlandse gesprekkenVoorwaarden voor gesprekken. (Screenshot: AldiTalk)

Wanneer oproepen binnenkomen, wilt u MMS of SMS met ALDI TALK het buitenland te sturen, worden deze kosten naar verwachting:

ALDI TALK buitenland SMSHet loon van de gebruikers voor MMS, SMS en inkomende gesprekken. (Screenshot: AldiTalk)

International Tarieven van ALDI TALK

Wie weet vanaf het begin dat hij veel zal maken op vakantie of permanent wilt surfen op het web – zonder altijd op zoek naar een Wi-Fi – voor de internationale tarieven zijn zeker interessant. ALDI TALK biedt haar klanten twee verschillende tarifaire modellen:

  • EU-taal pakket 150
  • EU Internet Package 150

Taalpakket voor het buitenland

Deze optie is handig in ieder geval voor frequente bellers. Het tarief kan aan het basistarief worden toegevoegd en het boek kan ook gecombineerd worden met andere opties. Bovendien is het tarief voor bepaalde tijd actief, die niet automatisch verlengen.

Voor 4,99 euro kunt u het tarief op de app of online ook reserveren via de hotline. Het pakket kan in de EU en in Zwitserland worden gebruikt. Dit zijn de voorwaarden:

  • Duur: 7 dagen
  • 150 minuten inbegrepen

Internet-pakket voor het buitenland

Gebruikers, chat of in het buitenland vooral surfen via WhatsApp te gebruiken streaming diensten om naar muziek te luisteren of films kijken moet hoeft te doen is het boek een internet plat voor ALDI TALK in het buitenland.

ALDI TALK buitenland tariefInternet snelheid ALDI TALK voor het buitenland. (Screenshot: AldiTalk)

Er zijn dezelfde voorwaarden als in het taalpakket. Na zeven dagen, of volledig ten volle benut volume van het tarief uiteinden en kan altijd later worden geplaatst.

  ALDI TALK残高照会が簡単に!
map