ALDI TALK biedt verschillende tarieven beschikbaar. De toegang is mogelijk met de ALDI TALK Starter Set. Wat het bevat en wat je moet weten - lees hier!

De tarieven voor mobiele telefonie van de korting in dit land zijn in grote vraag. Dit is te wijten aan het flexibel gebruik, zoals werd besloten verplichtingen niet te contracteren. Daarnaast kan de gebruiker het downloaden van de ALDI TALK app super eenvoudige bediening zijn gerechten en aan te passen indien nodig.

ALDI TALK Starter Set

ALDI TALK Starter Set - wat is het precies?

Eigenlijk is de naam beschrijft al helemaal duidelijk wat de gebruiker de Starter Set verwacht - het is de vermelding in de mobiele discounters. Iedereen die een van de tarieven van de ALDI TALK te gebruiken, moet u eerst de starter. Dit kan kopen, ofwel in een ALDI-filiaal of bestel online op deze pagina. Deze dingen zijn opgenomen in de starter set van ALDI TALK:

  • SIM-kaart: Dit is klaar voor gebruik en zal worden verzonden gratis verzending
  • 10 Euro credit
  • In aantal meesleuren van de gebruiker ontvangt 25 euro

ALDI TALK Starter Set basistarief

De kosten van de ALDI TALK Starter Set eenmalig bedrag 12,99 euro (vanaf november 2015). De gebruiker is volledig onafhankelijk met deze aanbieding. Zeg, is er geen contract periode en dus geen maandelijkse kosten, en verbergt niet zoiets als minimum omzet bij ALDI TALK. De gebruiker ontvangt automatisch het basistarief met het pakket.

Voorwaarden van het basistarief

Met de basisrente, kan de gebruiker bellen, SMS en MMS en surfen op het net. Dit zijn de kosten van de passende maatregelen:

ALDI TALK Starter Kit kosten

Voor Internet gebruikers betalen 0,24 euro per MB. De facturering van de verbruikte data wordt uitgevoerd in stappen van 10 KB, elke begonnen 10 KB-stap wordt berekend precies 0,00234375 €.

gebruik maken van alle tarieven met startpakket

Als u de ALDI TALK Starter Set hebben besteld of gekocht, kan maar ook een tarief berekent. Is het basistarief dwz voor persoonlijke wensen niet geschikt is, kunt u gemakkelijk schakelen en naar een van de pakketten van ALDI TALK te boeken. Alle prijzen zijn maandelijks beëindiging. Momenteel is de discounter biedt de volgende drie pakketten:

  • (1) Pakket 300: Hier zijn 300 minuten of sms naar alle Duitse netwerken inbegrepen. getelefoneerd ALDI TALK gebruikers en stuurde een SMS gratis. Naast de hoge-snelheid internet ontvangen tot maximaal 400 MB. Het pakket kost EUR 7,99 per maand.

  • (2) Music Pakket M: De gebruiker kan ALDI life muziek gebruiken als Flat. Daarnaast zijn er 50 gratis belminuten of sms in de Duitse netwerken Appartement te ALDI TALK klanten als 200 MB. De muziek pakket is een maand voor 9,99 euro.

  • (3) Internetflatrate S: Het derde pakket is een klein Internet Flat, waar de gebruiker krijgt 150 MB voor EUR 3,99 per maand.