ALDI TALK Registratie – Instructies

ALDI TALK Registratie – Instructies

met de ALDI TALK Registratie de SIM van de korting zal worden getoond, alleen dan kan telefoneren. Registreer nu en losquatschen! ALDI geldt al jaren als een laagste kosten provider in de supermarkt. Elektroartikel het merk Medion zijn al enige tijd in de supermarkten aangeboden, voor enige tijd, de Groep heeft ook zijn eigen tarieven op de markt voor mobiele telefoons.

De prepaid kaart van ALDI TALK wordt beheerd door MEDIONmobile en maakt gebruik van het telefoonnetwerk van E-Plus. Klanten hebben de SIM-kaart te kopen via het ALDI TALK Registratie Inschakelen. Verschillende vaste tarieven kunnen worden toegevoegd, de consumptie van een app is altijd beschikbaar. De ALDI TALK app kan hier gratis gedownload worden.

ALDI TALK appDe ALDI TALK registratie is niet moeilijk. (Afbeelding: Screenshot ALDI TALK / Redactie)

gemaakt ALDI TALK Registry Easy

In Amerikaanse films die gewoon werkt: kopen Brander-telefoon of prepaid mobiele telefoon en je hebt een nieuw nummer, weet niemand. In Duitsland zijn er geen anonieme SIM-kaarten als gevolg van de juridische situatie, daarom zijn alle nummers, zowel geregistreerd met een contract of prepaid tarief, met persoonlijke gegevens. Om te kunnen steeds inschrijven bij ALDI TALK, u een nieuwe SIM-kaart van de provider en zijn of haar persoonlijke gegevens nodig. Daarnaast moet je zijn om een ​​aparte telefoonnummer registreren voor ten minste 16 jaar oud. De provider biedt vier opties voor het ALDI TALK registratie: per post, per fax, via de telefoon of online.

Online registratie bij ALDI TALK

De registratie van ALDI TALK op het internet is de snelste manier voor het activeren van de kaart. Dit vereist minder stappen:

  How to Increase the ALDI TALK Internet speed

1&# 46; stap: Eerst roep je de browser website http://www.alditalk.de/. Er moet, afhankelijk van de regio waarin de kaart is gekocht, ofwel ALDI NORD of ALDI zijn geselecteerd.

2&# 46; stap: In de volgende stap van de SIM-nummer en het nieuwe nummer te controleren. De noodzakelijke gegevens kunnen direct naast de kaart in de begeleidende brief van de starter set te vinden.

ALDI TALK SIM(Afbeelding: Screenshot ALDI TALK / Redactie)

3&# 46; stapMEDION klanten moeten plaatst u een vinkje voor de volgende stap zal de persoonlijke gegevens automatisch worden overgedragen. Gebruikers Er zijn geen gegevens over de fabrikant van het apparaat, laat de selectie op nummer

ALDI TALK Medion(Afbeelding: Screenshot ALDI TALK / Redactie)

4&# 46; stapDe cijferreeks van het SIM-kaartnummer en het telefoonnummer moet in de desbetreffende velden ingevoerd. Nu is de informatie wordt gecontroleerd met Next.

ALDI TALK Registratie(Afbeelding: Screenshot ALDI TALK / Redactie)

5&# 46; stapEen registratieformulier waarin de persoonlijke gegevens moeten worden ingevuld wordt naast.

6&# 46; stapMet verder de correctheid van de gegevens en akkoord te gaan met de voorwaarden wordt bevestigd.

7&# 46; stapDe ALDI TALK registratie toegestaan ​​vóór de voltooiing van de registratie, het Boek van vaste tarieven en een alarmoproep nemen.

8&# 46; stapIn de samenvatting van alle informatie moet opnieuw worden bevestigd met Weiter_. De SIM-kaart en de ALDI TALK account wordt geactiveerd binnen zes uur.

ALDI TALK registratie per post, fax of telefoon

Voor de eerste twee opties, is de vorm die zich in de starter set vereist. Vervolgens wordt het per post verzonden of naar de _ MEDION AG, Medion Mobile, Postfach 13 03 05, 45293 Essen_ direct 01805 – fax 44 48 30 Het activeren gebeurt in beide gevallen 12 uur na ontvangst van de brief. Activering via de telefoon wordt gedaan met een oproep tot 0180 6/95 95 60 Dit is echter nogal vervelend en kost 20 cent van een vaste en 60 cent van het mobiele netwerk. De SIM-kaart wordt geactiveerd binnen zes uur na het gesprek is beëindigd.

  Aldi Talk Roaming: Las llamadas internacionales de costos
map