ALDI TALK Prijzen: vanaf het basistarief naar muziek te verpakken

de ALDI TALK prijzen worden beschouwd als onverslaanbaar te zijn. We controleren of dit werkelijk het geval is en toon alle keuzemogelijkheden, de basisrente tot aan de All-Net-Flat. Meer over dit hieronder!

ALDI TALK prijzen: basistarief met starter set en 10 Euro credit

Met de ALDI TALK app downloaden klanten de discounter altijd alle opties van haar eigen ALDI mobiele contract klaar en kunnen ze snel en eenvoudig te veranderen. Degenen die kiezen voor de ALDI TALK basistarief, kopen de zogenaamde ALDI TALK startset voor eenmalig € 12,99. Als beloning, zijn er 10 euro uitgangspunt evenwicht en 25 euro bonus krediet tegen een nummerportabiliteit. De SIM-kaart kan onmiddellijk worden gebruikt of worden verzonden gratis verzending. Het grote voordeel van het basistarief: er is geen minimum omzet nog steeds vast bedrag of looptijd van het contract.

ALDI TALK prijzenALDI TALK Prijzen: Basisprijs, All-Net-Flat en muziek flatrate. Bron ALDI TALK

Met de ALDI TALK basisrente ongebonden te blijven

Dus als je een schone lei mogelijk en zou alleen betalen voor wat hij werkelijk verbruikt, moet halen de ALDI TALK basistarief. Tijdens een telefoongesprek binnenlandse gesprekken naar ALDI TALK 0.03 € / min en bellen naar alle andere Duitse netwerken met 0,11 € / min zijn. gefactureerd, evenals SMS tegen dezelfde prijs. Oproepen naar ALDI TALK mailbox in rekening gebracht. De timing is 60/1. De eerste minuut wordt dus volledig opgeladen, dan de tweede. MMS kost over het algemeen 39 cent en kan naar meerdere ontvangers worden gestuurd. Maar let op: een MMS-bericht wordt afzonderlijk berekend voor elk opgegeven ontvanger.

ALDI TALK tariefformules met de meegeleverde minuten en datavolume

Wanneer Internet verkeer, de gebruiker moet 24 cent per megabyte betalen, als het wordt geplaatst op een internet-Flat door S (150 MB voor 3,99 €) naar XL (2 GB voor € 14,99) zijn beschikbaar. Facturatie in het basistarief in stappen van 10 kilobyte. Per 10 KB worden berekend aan het einde van een dataverbinding 0,00234375 € wat heel goed kan gaan in het geld met grote downloads of bij het streamen van video clips.

ALDI TALK prijzen InternetInternet vaste tarieven van S tot XL kan worden geboekt het basistarief.

Wie is er veel aan de telefoon of reizen vaak op het internet, moet pakketten in plaats van het basistarief van een ALDI TALK kiezen, omdat deze gratis minuten en een bepaalde hoeveelheid van de gegevens voor de excursies naar het internet aan boord. Zeer interessant voor muziekliefhebbers de ALDI TALK in verschillende contracten Musikflatrate genoemd ALDI leven muziek. Op deze wijze wordt een complete Napster flat rate je kunt met het pakket en krijgt betaald voor het niet al te hoge kosten.

ALDI TALK volgende tariefformules zijn beschikbaar:

  • ALDI TALK Pakket 300: 7,99 € per maand met 300 minuten / SMS en 400 MB internet
  • ALDI TALK Pakket 600: 12,99 € per maand met 600 minuten / SMS en 600 MB internet
  • ALDI TALK All-Net-Flat: 19,99 € per maand onbeperkt bellen / SMS en 1 GB Internet
  • ALDI TALK Music Pakket M: 9,99 € per maand met 50 belminuten / SMS en 200 MB internet
  • ALDI TALK Music Package L: € 14,99 per maand met 100 belminuten / SMS en 500 MB internet

Status van alle genoemde ALDI TALK prijzen en tarieven is 02/2016.

map