ALDI TALK APN-instellingen: Het is zo makkelijk!

ALDI TALK APN-instellingen: Het is zo makkelijk!

Wie de juiste ALDI TALK APN-instellingen geselecteerd, zorgt ervoor dat hij ten volle gebruik van de data-abonnement van de korting provider en niet beweegt bij een te lage snelheid via het internet. We tonen stap voor stap hoe ALDI Talk-client stel de juiste waarden. meer informatie hier!

Meer snelheid op het mobiele internet met de juiste ALDI TALK APN-instellingen

Verkeerde ALDI TALK APN te voorkomen dat de instellingen, het nemen van de gebruiker of het internet data act mobiel als remmen. Daarom moet ALDI Talk klanten te controleren of ze echt de juiste ALDI TALK Internet hebben instellingen die zijn gemaakt. Het tarief van de Duitse discounter wordt steeds populairder, hun account niet in het minst doelbewust beheren via de praktische ALDI TALK app die ALDI TALK klanten. Toch hebben veel gebruikers bestelde een comfortabel voor alle doeleinden Surf data-abonnement, kunnen ze niet goed te benutten als gevolg van te lage internet snelheid. De oorzaak meestal verkeerd ALDI TALK Internet-instellingen, maar kunnen snel en eenvoudig worden opgelost toe te passen.

ALDI TALK Internet handmatig instellen

Voor de meeste providers, de configuratie van de APN-instellingen werkt automatisch uit, maar dit is op het Internet-instellingen ALDI TALK is niet altijd het geval, dus dit moet handmatig soms worden gewijzigd. De reden hiervoor is dat de korting niet aan zijn eigen netwerk gebruik maakt en de gebruiker moet expliciet zijn smartphone ja, welke E-Plus kanaal is om het te gebruiken op de hoogte.

ALDI TALK APN-instellingenSelecteer ALDI TALK APN-instellingen en sneller te bladeren

De juiste ALDI TALK APN-instellingen voor Android en iOS-apparaten

Wie gebruikt per simkaart van ALDI TALK mobiel internet, zodat de ALDI TALK APN heeft meestal handmatig instellingen toe te voegen op hun Android-telefoon, iPhone of surf stick. Hieronder laten we de gegevens voor de Access Point Name (APN) zijn vereist voor ALDI TALK.

Ten eerste, de gebruiker belt in de instellingen van zijn Android-toestel met mobiele netwerken wijzen. Hier kunnen alle opties voor roaming, netwerken en APN’s worden ingesteld. Belangrijk voor ALDI TALK APN-instellingen voor toegang punten, waaronder ontstaan ​​de beschikbare E-Plus APN’s zijn. E-Plus Internet moet worden bewerkt met de juiste referenties. Verschillende opties zijn beschikbaar voor het opzetten van hun eigen internet flat rate. Wie selecteert de APN-instellingen verkeerd, kan geen gebruik maken van zijn flat rate of surft naar een lagere snelheid. Om aan te sluiten op het mobiele internet, dient te worden ingevoerd volgende APN-instellingen voor mobiele data ALDI TALK klanten.

  • Naam: AldiTalk of E-Plus Internet
  • APN / Access Point: internet.eplus.de
  • Gebruikersnaam: e plus
  • Wachtwoord: Internet of gprs

Wie wil de ALDI TALK APN-instellingen op een iPhone of iPad, zal dit veranderen in Instellingen -> algemeen -> network -> Mobiel datanetwerk. Als ALDI TALK instellingen blijven klanten krijgen na de overname van de juiste APN geen verbinding met het mobiele internet, moeten ze contact opnemen met de ALDI TALK hotline om het probleem op te lossen.

map