Hoe de ALDI TALK Internet snelheid te verhogen

Ontevreden met de lamme ALDI TALK snelheid van Internet? Met deze truc draaide u de korting flat rate in high-speed internet. Lees hier hoe het te doen!

een internet-pakket geboekt - moet er eerst voor zorgen - indien nog niet aanwezig. Dit kan gemakkelijk worden gedaan online of mobiel na het downloaden van de ALDI TALK app. Een praktisch overzicht van alle ALDI TALK tarieven kunt u hier vinden.

De standaard ALDI TALK snelheid van Internet

Standaard is de surfsnelheid is 21,6 Mbit / s download en tot 8,6 Mbit / s upstream. Was het geboekte datavolume verbruikt, kan / verder surfen en met 56 kbit man - de gesmoorde snelheid wordt ook weerspiegeld door een truc in het boek verknallen (tenzij je geboekt toevoegen meer volume). 21,6 Mbit / s, maar een beetje kan worden gedraaid.

O2 als netwerkpartner het mogelijk maakt

Oorspronkelijk ALDI TALK liep onder E-Plus. Ook bij deze provider klanten van de korting kan voor een tijd (en daar waar het netwerk al werd verwijderd) surfen met LTE snelheid. Ondertussen, E-Plus is een van o2 of Telefónica Duitsland. En O2 biedt een relatief goed ontwikkeld LTE-netwerk in die tot 100 Mbit / s - dus het bijna vijf keer het tempo kan worden gesurft. En het komt ook de ALDI TALK snelheid van Internet (tenminste als je een 4G fähges apparaat). Echter, het surfen op het LTE-netwerk werkt niet zonder complicaties, dat is de reden waarom veel apparaten automatisch inbellen op de langzamere 3G-netwerk. Dit dilemma kan worden omzeild met een eenvoudige truc, echter.

De ALDI TALK Internet Toename Speed

Om over te schakelen op het LTE-netwerk, opent u de optie aansluitingen of draadloze netwerken en mobiele netwerken punt in de instellingen van het LTE-apparaat. Hier is er de keuze van het netwerk operator. Als je nu kijkt naar netwerken weer te geven alle beschikbare providers voor een kort moment. Kies nu o2 must - DE RAAD: LTE zal worden geselecteerd. Tenzij u verblijft in gebieden die een dergelijk ontwikkeld netwerk hebben, moet het mogelijk zijn om sneller achteraf bladeren. Niet verandert, kan het zijn dat u zich in een regio waar het snelle netwerk is nog niet beschikbaar.

ALDI TALK snelheid van InternetMet deze truc en een beetje geluk, kan het ALDI TALK snelheid van Internet pimpen.

SunExpress wanneer verbruikt volume

Is de snelheid van Internet, maar zodra gesmoord alleen de betaalde latere posting datavolume helpt. ALDI TALK klanten kunnen blijven surfen met de mogelijkheid om nieuwe high-speed volume op volle snelheid. Aangezien dit boek alleen stelt de gegevens teller, ter beschikking van het volume gemaakt en de prijs, daarbij wijzend na de oorspronkelijk geboekte pakket. Hier zijn enkele voorbeelden:

  • 2 Euro: 150 MB
  • 4 euro: 750 MB
  • 6 €: 1.5 GB
  • 8 Euro: 2 GB

SunExpress ALDI TALK snelheid van Internethet herstel van de ALDI TALK surfsnelheid en via latere posting. (Foto: E-Plus Service GmbH & Co KG)

map