The Walking Dead streaming op Netflix Co.

de The Walking Dead Stroom is beschikbaar voor bepaalde tijd op Netflix. Veel fans van de Amerikaanse zombie serie van Frank Darabont al te wachten voor The Walking Dead Season 7. Wij laten zien waar en wanneer de The Walking Dead seizoen is om de zevende hebben hier meer lezen!

The Walking Dead streamen Netflix en andere streaming diensten

The Walking Dead is gebaseerd op een comic book serie van Robert Kirkman en Tony Moore en sinds oktober 2010 een van de meest succesvolle tv-serie over de hele wereld. Sinds oktober 2015 zijn er het zesde seizoen van de zombie-serie. The Walking Dead Seizoen 7 zal worden uitgezonden vanaf 24 oktober 2016 op FOX voor de eerste keer. Interessant voor series junkies in dit land, is natuurlijk wanneer en waar de individuele seizoenen van The Walking Dead on Netflix flat rate en andere streaming diensten zijn zichtbaar en kan worden geraadpleegd op de weg via Netflix app op de populaire serie.

Constante strijd om te overleven in een wereld die gedomineerd wordt door zombies wereld

In de zombie-serie gaat over een groep van mensen die proberen te overleven na de apocalyps als de laatste overlevenden in een wereld die wordt gedomineerd door zombies. De instelling is vooral het grootstedelijk gebied van Atlanta, Georgia. Een kleine groep onder leiding van de politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln) is op zoek naar een veilige haven. De krappe voorraden en de constante strijd om te overleven maken het leven van de kleine groep moeilijker. Aan het einde van het vijfde seizoen van The Walking Dead Stroom de overlevenden bereikt in hun schijnbaar uitzichtloze situatie, het gebied rond Washington, DC In The Walking Dead Seizoen 6 moet Rick blijven gelden in Alexandrië, waar ze wordt geconfronteerd met een scala aan ondoden. Een grote horde van de Biter ligt vlakbij de veilige zone in de put van een verlaten groeve en een gevaar voor de gemeenschap.

The Walking Dead StroomThe Walking Dead streamen Netflix, Sky & Co (Foto: Netflix / Redactie)

The Walking Dead Seizoen 7 van 2016/10/24 nieuwe FOX met 16 afleveringen

De eerste zes The Walking Dead Season zijn inbegrepen zowel Netflix en Amazon Prime op in de streaming Flash. Maxdome en horloge ooit van The Walking Dead Stroom immers, op dit moment beschikbaar zijn van de seizoenen 1-5. Over iTunes en Videoload afzonderlijke afleveringen en volledige seizoenen ook toegankelijk tegen betaling. Maar waar zo snel mogelijk op zoek naar de felbegeerde The Walking Dead Seizoen 7, die bestaat uit een totaal van 16 afleveringen. Het antwoord is: alleen bij Sky in betaalzender FOX op 24/10/2016.

The Walking Dead Seizoen 6 op de publieke zenders op RTL 2 van november 2016

In PayTV naar FOX heeft de uitzendrechten voor Duitsland beveiligd. Het eerste seizoen liep van november 2010 tweetalig en het uitzenden van het zesde seizoen vond plaats van oktober 2015 ook op FOX. Op de publieke zenders RTL II werd het contract 1 per week per dag toegekend en toonde de seizoenen tot en met 5 van de serie dan de meeste (eind) evenementen met een aantal afleveringen. Het vijfde seizoen liep van 31 oktober 2015 om te 9 november 2015 op RTL II. The Walking Dead Seizoen 6 op de publieke zenders zal komen van 5 november 2016. Dus hier wordt opnieuw verwacht dat The Walking Dead Marathon op RTL. 2 Het is nog onduidelijk hoe lang het zal duren, zal te zien tot en met The Walking Dead on Netflix volledig inclusief The Walking Dead Seizoen 7 Wij zullen het controleren en rapporteren over het hier.

map