Netflix proefabonnement: Free Maand gebruiken beëindigen &!

Netflix proefabonnement: Free Maand gebruiken beëindigen &!

met de Netflix Trial Netflix kunt testen het aanbod slechts een keer in alle rust en beslissen of ze willen uitbreiden via de Netflix proef maand Daarnaast filmliefhebbers en seriële junkies. Meer info Nu, hoe je de Netflix ontvang gratis maand en kondigde in de tijd als niet tevreden!

streamen met de Netflix proefabonnement voor een maand gratis serie

Als u niet helemaal zeker of hij echt zou willen op de lange termijn de Netflix films en series range nemen, het aanbieden van een Netflix zou maand gratis van de streaming-dienst eerst in beslag nemen. Met de Netflix proces maand filmfans een voorproefje met de Netflix-app voor 30 dagen zonder beperking Netflix aanbod en streamen zoveel als ze willen. De proef maand kan ook weer worden beëindigd, zonder de kosten. Net als de Netflix proefabonnement werken, onthullen we het volgende artikel.

Netflix TrialHet invullen van Netflix proefabonnement en gratis voor een maand naar de series streamen! (Foto: Netflix / Redactie)

Netflix-test Gratis Maand

Netflix heeft veel te vooral te bieden in de huidige serie en is tegen Sky en max kathedralen als een mekka voor serie junkies. De zogenaamde "Netflix Originals" hoe "Narcos"”Het maken van een Murderer” of “Oranje is het nieuwe zwart” gepot een talrijke onderscheidingen en zijn uitsluitend verkrijgbaar in de video-on-demand service. Wie wil het aanbod te testen en een keer gebruik maken van de Netflix proef maand, opent de webpagina van Netflix en klikt daar beginnen maand gratis op de rode knop met het opschrift.

Netflix proefabonnement maand gratisDoor te klikken op ‘Start Gratis Month’ on’re off! (Foto: Netflix / Redactie)

Wanneer Netflix best gelijk is aan de premie pakket proef maand kiezen!

Er zijn drie verschillende pakketten zijn beschikbaar voor de Netflix proefabonnement te kiezen waartussen de filmliefhebber moet beslissen. Wie weet vanaf het begin dat hij alleen de Netflix-test maand, maar niet voorbij gaan Netflix-abonnement wil afsluiten, kan de premie-pakket ook dezelfde te nemen, want het bevat alle voordelen van de ultra-HD tot vier access points tegelijk af te ronden.

Maar dit zal oplopen na het einde van de maand monster 11,99 euro per maand, indien het abonnement niet wordt geannuleerd. Immers, kan de gebruiker altijd veranderen van het pakket en kies een gunstiger wanneer kosten worden gemaakt, zodat men niet op lange termijn inzet voor de dure premium abonnement, maar kan te allen tijde op de twee pakketten te veranderen in 7,99 en 9,99 euro.

Netflix proefabonnement proefabonnementDrie pakketten zijn beschikbaar op Netflix proefabonnement om uit te kiezen! (Foto: Netflix / Redactie)

gebruik maken van Netflix vrij voor een volle maand zonder beperking

Na het selecteren van de gewenste Netflix abonnementen, voert de gebruiker zijn e-mailadres en op zoek naar een wachtwoord. Met deze informatie op elk gewenst moment vindt plaats in de toegang, of via een webbrowser, Netflix-app op uw smartphone en tablet, Chromecast of game console. Van hun betalingsgegevens ook moet echter worden opgemerkt, zijn uiteraard niet gebruiken als de gebruiker nog steeds de Netflix Trial tijd aufkündigt vóór het einde van de maand gratis.

Na de registratie is afgerond, is er nu de toegang tot de film en serie bieden en u kunt gebruiken voor een hele maand zonder beperking Netflix gratis. Wie heeft alleen bepaalde serie in het achterhoofd, dus het kan binnen 30 dagen Bekijk alle series en films die hem interesseren, dan gewoon weer te annuleren.

Hoe de proef maand te annuleren indien niet tevreden?

Wie direct na afloop kondigt de Netflix proef maand, kan het aanbod nog steeds te testen gedurende 30 dagen. De Netflix beëindiging is heel simpel: de gebruiker logt in zijn Netflix-account, klikt u op de naam in de rechterbovenhoek en selecteer Account vanaf daar. Hier Lidmaatschap opzeggen naast het e-mailadres van de knop om te zien. Erop te klikken en een herbevestiging en de Netflix proefabonnement hebben beëindigd zonder kosten.

map