Supernatural Stream: Waar zijn alle seizoenen beschikbaar?

Supernatural Stream: Waar zijn alle seizoenen beschikbaar?

de Supernatural Stroom wordt begeerd door vrienden van de Amerikaanse mysterie serie. We vertellen of de huidige seizoenen van Supernatural op Netflix via Netflix app en via Amazon Prime en max kathedralen in de film en series flat rate kunnen worden opgehaald. hier meer lezen!

Supernatural stroom zo spannend en onderhoudend demonen series

In Supernatural vechten twee broers tegen de mysterieuze kwaad. Sam (Jared Padalecki) en Dean Winchester (Jensen Ackles) opereren als een jager van demonen, spoken en andere verderfelijke monsters. Bovenal zijn ze op zoek naar een demon die de dood van haar moeder heeft veroorzaakt. In de strijd tegen het kwaad, de twee jonge broers krijgen steun van Engel Castiel (Misha Collins).

Supernatural StroomEr is de Supernatural stream op Netflix, Maxdome en Amazon Prime?

Mix van monster-of-the-Week afleveringen en urban legends

De broers Dean en Sam Winchester werden getraind door haar vader vroeg om jagers tegen alles bovennatuurlijke en reizen in de Verenigde Staten om mensen te redden van monsters en andere kwaadaardige wezens. Dit is het Supernatural beek met ver elf seizoenen en 241 afleveringen van de langstlopende sci-fi serie in de Amerikaanse tv-geschiedenis. Maar dat is nog niet alles: het kanaal The CW heeft al aangekondigd dat Supernatural seizoen is in opdracht 12, die zeker een spannende mix van monster-of-the-Week afleveringen en urban legends en mythes opnieuw aan te bieden heeft.

Supernatural in beloning en vrij toegankelijke televisie

De demonen serie werd gezien in de VS voor het eerst in september 2005 op de zender de WB en ging in Season 2 op de CW op. De Supernatural Seizoen 11 ging er in oktober 2015. In Duitsland Supernatural in de pay-TV aanwezig is op de voorganger van de Sky Premiere in oktober 2006 was. Laatste dubbele afleveringen van Supernatural Seizoen 10 uitgezonden op Sky Atlantic in oktober 2015. De rechten op de publieke zenders verworven ProSieben, waarbij het eerste seizoen van oktober 2007 heeft tot maart 2008 is aangetoond, tot Supernatural Seizoen 9 oktober 2015 tot maart 2016. In het najaar van 2016 is eindelijk de gratis tv-première van Supernatural Seizoen verwacht op ProSieben Maxx 10

Supernatural Seizoen 10: Hoe kan het teken van Kaïn verwijderd?

In de Supernatural Seizoen 10 Sam zoekt wanhopig naar zijn broer Dean, die niet sterven, maar wordt opgewekt als een daemon. Dean verzet zich altijd Crowley wil, zodat deze Deans verblijfplaats openbaart aan Sam, neem hem gevangen en is in staat om opnieuw te veranderen in een man met een speciale magie ritueel. Toch heeft hij de neiging vanwege de Kainsmals blijven agressief gedrag. Daarom Sam probeert de Kaïnsteken naar een manier te verwijderen. Sam en Castiel uit te vinden die het merkteken van Kaïn kan worden gemaakt als een vloek op door magische herzien. De oplossing moet binnen zijn "Book of the Damned", Bevat een verzameling van krachtige vloeken en contra-vloeken. De Supernatural Seizoen 10 eindigt met de opvolger van Rowena voeren de vloek die weg Dean’s Kaïnsteken. Ze pakt de felbegeerde Book of the Damned en zet een werktijd op Castiel, zodat ze hen met rust laten en in plaats daarvan Crowley haar bezienswaardigheden.

Supernatural Seizoen 11: Sam is bijna een zombie

De Supernatural Seizoen 11 begint met Sam en Dean zijn omgeven door een donkere wolk, en Dean heeft een visioen van een vrouw, gekleed in het teken van Kaïn. Na zijn ontwaken, de broers hebben om te beseffen dat mensen in de buurt waren veranderd in zombies. Sam probeert de zombies te genezen, maar dreigt zich aan een infectie met een zombie. Hij volgt eindelijk aan zichzelf en de andere zombies met heilige vuur te genezen.

Supernatural op Netflix en Amazon Prime

Maar terug naar de vraag, waar sprake is van het Supernatural Stroom voor het ophalen: Supernatural online is te vinden op Netflix en Amazon Prime binnen een vast tarief. In Supernatural op Netflix, kunnen de vrienden van de demonen jacht momenteel op zoek naar de eerste negen seizoen. Klanten van Amazon Prime kan zelfs seizoenen 1 tot 11 om uit te kiezen, maar helaas soms slechts om fee-based retrieval. Andere bronnen van de betaalde oproep van de Supernatural Stroom zijn max kathedralen, iTunes en video belasting. In de film flatrate Sky Go en Sky online een enkele Supernatural Seizoen is momenteel immers online beschikbaar.

map