Is er True Detective op Netflix?

Is er True Detective op Netflix?

is er True Detective op Netflix en wanneer zal de True Detective Seizoen 3? Deze vragen bezetten veel vrienden de spannende Amerikaanse cult-detective series van HBO. We laten zien waar en wanneer de True Detective stroom kan worden gezien en de achtergrond van het. Meer hier, zie de volgende!

True Detective niet op Netflix in streaming deal

True Detective kreeg uitzonderlijk positieve recensies en maakte een groot aantal van de Emmy’s en Golden Globes. Maar als je True Detective getest op Netflix zal teleurgesteld worden de seriële aangeboden in het populaire streaming provider niet te vinden en kan dus toegang tot de Netflix app op de True Detective stroom niet gaan.

True Detective Seizoen 3 is nog niet officieel bevestigd

De uitzending van het eerste seizoen vond plaats in het begin van 2014 HBO, True Detective Seizoen 2 volgde in juni 2015. In dit land, de Serienjunkies kwam in april 2014 op Sky Atlantic om te genieten van de onderhoudende tv-serie. Of er een True Detective Seizoen 3 zal zijn, is nog onduidelijk. Een officiële aankondiging voor de True Detective Seizoen 3 niet bestaat, maar enig bewijs suggereert dat er 2.017 meer afleveringen van de misdaad-serie.

True Detective NetflixIs er True Detective op Netflix? Helaas niet.

Slim veranderen tussen de tijd niveaus in True Detective Stroom

Bij wijze van achtergrond verhaal: Met True Detective Seizoen 1, de twee voormalige onderzoekers roesten cohle werk (Matthew McConaughey) en Martin Hart (Woody Harrelson) met aan een onopgeloste moordzaak. De twee voormalige en zeer ongelijk Detectives Louisiana State Police zal reconstrueren hun onderzoekswerk in verband met een rituele moord op een prostituee in de 1995e De reden: 17 jaar later, heeft een soortgelijke lijk verscheen, zodat de onderzoekers aan dezelfde moordenaar.

Het bijzondere van True Detective is de slimme schakelaar tussen de twee keer niveaus. Hart en Cohle worden gevraagd naar hun onderzoekswerk en bevindingen, omdat hun werk niet langer wordt gedocumenteerd: Een orkaan vernietigde de politie archieven met de bestanden aan moord. Het is in een zogeheten True Detective "anthologiereeks", In de True Detective Seizoen 2 Zo nieuwe leden van de cast, plaatsen en verhalen kan worden gezien,

Netflix en HBO zijn concurrenten in de streaming bedrijf

Terug naar de oorspronkelijke vraag: Waarom is True Detective niet op Netflix en zal deze verandering snel? Helaas, het antwoord op de laatste is "geen", Net als bij "Game of Thrones" HBO presenteert haar directe concurrent van Netflix eigen hit-serie en blockbuster-serie niet beschikbaar en dit zal waarschijnlijk niet veranderen tenzij er een wonder gebeurt. Netflix en HBO zelf produceren hun eigen tv-series en jockeying om de aandacht van klanten in de streaming bedrijfsleven en de rechten op de nieuwe serie. Zolang Netflix en HBO concurrenten blijven in de streaming markt, het is dan ook niet True Detective op Netflix geven.

True Detective stroom Amazon Video, max kathedralen en iTunes

Daarom is de vraag voor fans van de cultus detective-serie, waar ze kunnen True Detective streamen verwijzen in plaats daarvan biedt. Beide seizoenen van de cult-serie over de boeiende jacht op een seriemoordenaar in Louisiana zijn beschikbaar op Amazon Video, met max kathedralen en op iTunes. In FreeTV True Detective is helaas nog niet uitgezonden en er is geen datum voor een mogelijke start in een van de Duitse particuliere kanaal in het licht. Zodra dit verandert, zullen we dit te melden.

map