Het opzetten van Netflix PIN-code in of uit? Alle feiten!

Het opzetten van Netflix PIN-code in of uit? Alle feiten!

de Netflix PIN zorgt titel met een FSK-18 vrijgegeven worden beschermd door een viercijferige code. leren hoe om het te activeren, zich aanpast en of je het kunt uitschakelen!

Na het downloaden van de Netflix-app, kan deze instelling ook gemakkelijk worden gewijzigd op uw smartphone of tablet.

Pas Netflix PIN

Standaard wordt de Netflix PIN ingesteld met de 0000 Met deze code kunnen alle inhoud worden – ongeacht welke leeftijd beperking – spelen. In Duitsland, overigens, heeft voor alle films met de leeftijd vanaf 18 jaar een code in te voeren. Dit kan ook niet worden uitgeschakeld in dit land. Maar als je wilt dat de pen of de leeftijdsbeperking aan te passen, moet u zich eerst registreren bij de provider met zijn geloofsbrieven. De instellingen voor de Parental Control kan worden gevonden, hetzij op de Netflix pagina of in de app onder de Account optie My en onder de bescherming van het kind. Hier zowel een nieuwe PIN-code wordt ingevoerd (alleen cijfers, geen letters) en de beschermde inhoud kan worden ingesteld. Er zijn zes niveaus van de aanpassing:

  1. Alle inhoud is beveiligd met een PIN
  2. Jonge kinderen (content voor de titel tot FSK 6 onbeschermd)
  3. Oudere kinderen (content met de indeling beschermde tieners en hoger.)
  4. Tiener (Content voor de titel tot FSK 12 onbeschermd)
  5. Volwassenen (content voor de titel tot FSK 16 onbeschermd)
  6. Beperkte (content via FSK 18 worden beschermd door een PIN, kan dit punt niet worden uitgeschakeld in Duitsland)

Netflix PINDe gebruiker kan individueel ingesteld van bij het invoeren van de PIN-code Netflix is ​​noodzakelijk. Foto: Netflix.

Klik op Opslaan zowel de nieuwe PIN en het gekozen beschermingsniveau worden opgeslagen. Nadat gebruikers ontvangen een bevestiging per e-mail naar het adres dat tijdens het registratieproces werd afgezet. In de toekomst verschijnt automatisch telkens wanneer een beschermde content op een venster waarin de opgegeven code moet worden ingevoerd voordat de titel kan worden afgespeeld.

PIN Netflix disable

In Duitsland, de inhoud die alleen wordt aanbevolen vanaf de leeftijd van 18, altijd beschermd door het invoeren van de PIN-code Netflix. Deze functie kan worden – als zinvol of zinloos men kan vinden – in feite niet uit te schakelen of uit te schakelen. Double vervelend is deze beveiligingsoplossing als u apparaten van titels die geen PIN-invoer niet ondersteunen streamen. In dit geval moet daadwerkelijk worden toevlucht tot een andere speler.

Pincode vergeten? Dus resetten:

De PIN-code moet direct worden ingesteld op de registrar op Netflix. Wie zou het moeten vergeten na verloop van tijd, kan het weer te veranderen, echter, op elk moment. Volg gewoon de link hierboven of ga naar de instellingen van de app. Na het opnieuw invoeren van de gebruiker het wachtwoord kan een nieuwe PIN gemakkelijk worden ingesteld. Hoe nuttig zo’n dergelijke gemakkelijk te manipulatieve bescherming van het kind is, echter, is een andere vraag.

map