Sinds enige tijd, geniet ze van de film en serie fans: De download functie bij Netflix. Ten slotte, zelfs zonder Internet Better Call Saul & Co. kijken. Maar wat als het gewoon niet werkt en de Netflix download niet werkt? Dit kan verschillende redenen hebben. We gingen de zaak grondig. ,

Netflix download niet werktProbleem: De Netflix download niet functioneert, hoewel u offline wilt films en series te kijken. Er is hulp! (Foto: Netflix / pixabay / Redactie)

Netflix download niet werkt - dat je kunt doen!

Het was als een zegen, zoals Netflix eindelijk aangekondigd: "Ja, introduceren we de offline functie" Nadat ze hadden eigenlijk altijd gezegd dat ze wilden geen download functie te integreren, zodat gebruikers de inhoud om het Internet te bekijken zonder (mobiel) , waarschijnlijk de meest gewenste eigenschap was nog steeds - voor de Netflix-app voor Android en iOS en nu ook voor de Netflix Windows 10 App. En sindsdien geniet immense populariteit.

.

Een nu een vrij grote hoeveelheid Netflix inhoud kan in het geheugen van het apparaat worden geladen door middel van een overeenkomstige downloadknop. Mogelijk dat momenteel op Android en iOS smartphones en tablets met Android 4.4.2 en iOS 9.0, evenals pc's en tablets met Windows 10 versie 1607

Daar het bestand blijft vervolgens gedurende een vooraf bepaalde periode, elk afhankelijk van de titel. Ben je zelfs begonnen met een gedownloade titel af te spelen, heb je nog 48 uur om te kijken naar het einde voordat het downloaden verloopt en je ontsnapping terug naar de stroom of opnieuw downloaden van het bestand.Dus heeft u toegang tot een reeds gedownloade nummers niet langer, de periode voor offline Zie deze titel wordt waarschijnlijk verlopen.Maar soms haken zelfs voor en de Netflix download niet werkt - en de redenen hiervoor zijn talrijk.

Netflix download niet werkt download icoonZie je de download icoon, een titel is normaal beschikbaar voor offline-modus. (Foto: Netflix)

getest compatibiliteit?

Het is de eerste keer dat je iets wilt met Netflix downloaden? Dan moet u ervoor zorgen dat uw apparaat is compatibel voor.

  • Heeft uw Netflix app voor smartphone of Windows 10? In uw browser, het downloaden is in feite niet mogelijk is, noch over de Apps voor gameconsoles, Smart TV's of Chromecast & Co.
  • Is uw besturingssysteem compatibel is met de functie voor het downloaden?

Een aanwijzing is altijd de download pijl naast een nummer. Heb je dit ziet, kun je ook de serie gevolgen of de film te downloaden. Heb je hem niet zien, maar weet dat de titel is beschikbaar voor download en uw systeem compatibel is, kan het helpen om de app te verwijderen en opnieuw aufzuspielen. Misschien is de app versie is gewoon verouderd.

Een eeuwig lijden: Geheugen

Je ziet dat de titel is beschikbaar, maar de Netflix download niet werkt of breekt plotseling weer uit? Dan kan het zijn dat het apparaat voldoende ruimte heeft. Hier helpt het om oude downloads en andere bestanden te verwijderen. Misschien heeft u ook een geheugenkaart. Dan kunt u de Netflix downloaden gewoon op deze extern geheugen optie pass. Dit is mogelijk, maar alleen voor Android-apparaten.

In de app Instellingen kunt u onder downloads de Download locatie wijzigen voor toekomstige downloads. Vorige downloads blijven tot die tijd aangepast locatie.

Indien echter error 10.016-22.002 je namelijk een maximum op het toestel op te slaan 100 afzonderlijke titels kan: merkbaar met u, u hebt de maximale downloadsnelheid hoogvlakte bereikt en eenvoudig. Elke serie episode telt als een titel.

Netflix downloaden is niet werkruimteTot 100 titel kunt u in het geheugen op hetzelfde moment - dan is het over. Meestal, echter, voordat de ruimte afbreekt. (Foto: Netflix)

Soms is iets aan de licentie

Is het downloaden van specifieke inhoud, in andere series en films niet werken, maar het werkt, dan is het onwaarschijnlijk dat worden goedgekeurd voor de offline-modus alleen deze inhoud. Dit is in de meeste gevallen omdat Netflix niet de juiste rechten om te downloaden en kan de titel niet alleen aanbieden aan de zuivere stroom. In dit geval, ik heb je nodig, helaas te beperken voor uw offline genieten van de beschikbare downloads en je dus kiezen voor een andere titel.

Overigens zijn er ook af en toe een Netflix originelen die niet beschikbaar zijn voor download. Dit is altijd het geval wanneer de titel is geproduceerd in samenwerking met een andere studio, die nu eigenaar is van de rechten voor de download.

Is een titel die je per se wilt zien offline, niet vrijgegeven om te downloaden, u kunt dit doen, maar suggereren namelijk hier op de voorpagina voorstel van Netflix. De service controleert vervolgens of het verlenen van vergunningen wetgeving staat niet toe om hier iets aan te doen. Daar kunt u soms suggereren geheel nieuwe titel.

Het grootste help: De herinstallatie

Herhaaldelijk verschijnen nu verschillende foutmeldingen, ook al heb je zeker voldoende schijfruimte en algemene download vermogen van een titel, meestal een remedie zijn: Je gooit de app zodra het apparaat naar beneden om vervolgens gemakkelijk opnieuw te installeren. Corrigeren van gegevens zal niet verloren gaan, omdat alle informatie die inderdaad op uw account zijn opgeslagen. Alleen al uw Repeat opgelopen downloads nodig. In de regel, toen hoorde het probleem "de Netflix download niet werkt" van het verleden - zolang alle bovenstaande voorwaarden correct zijn.