Containment Stream: De eindtijd drama online te bekijken!

Containment Stream: De eindtijd drama online te bekijken!

de containment Stroom momenteel inspireert Vrienden spannende eindtijd drama’s. In de nieuwe serie blockbusters krijgt Atlanta in een noodtoestand na een dodelijke en zeer besmettelijke virus is uitgebroken. We vertellen u waar er insluiting online is en of insluiting kan worden gestreamd op Netflix via de Netflix-app of een andere video-on-demand-providers. hier leren meer nu!

Containment Stream: uitbraak van een dodelijke epidemie in Atlanta

bij "Containment РEen stad hoopt te redden" is het is een Amerikaanse tv-series, waarvan de premi̬re vond plaats in de VS in april 2016 de zender The CW. Het draait allemaal om, dit is een zeer dreigende epidemie die in de stad Atlanta, waarna het grootste deel van de stad onmiddellijk en zonder waarschuwing moet worden in quarantaine brak. De stad is volledig afgesloten en de strijd om te overleven begint. Veel gevangen in de quarantaine zone mensen worden gescheiden van hun geliefden en moeten proberen om te gaan op hun eigen te komen.

containment StroomContainment Stream: Wat zit er achter de dodelijke plaag?

The Police Officer Major Alex “Lex” Carnahan (David Gyasi) en het hoofd van de crisis Offices Dr. Sabine Lommers (Claudia Black) vechten samen met de opgenomen in de quarantaine zone volk tegen de verspreiding en de gevolgen van de ziekte. Andere hoofdrollen hebben Christina Mozes Lex’s vriendin Jana, Chris Wood tot Officier Jake Riley, Trevor St. John, een gerenommeerd journalist Leo Green en George Young als Dr. Victor Cannerts, directeur van het centrum voor ziektebestrijding. Wat zit er achter de dodelijke ziekte en hoe lang de mensen in de quarantaine zone kan redden voordat de moordenaar virus?

Containment Season 1 op de publieke zenders op ProSieben

De containment Seizoen 1 is in handen van gerenommeerde producer duo Julie Plec (Vampire Diaries) en David Nutter (Game of Thrones). De rechten voor de Duitstalige première van ProSieben heeft beveiligd. Daar, op basis van de Belgische serie Cordon van de 2014 tv-serie loopt van 5 oktober 2016

Alle afleveringen zijn ook momenteel beschikbaar zijn nog steeds op de ProSieben Media Center als een online stream. De insluiting seizoen 1 is uitgevoerd als een 13-miniserie. Fans van de serie hopen op een vervolg in een containment Season 2. Of het nu gaat om dit containment Seizoen 2 zal komen, de producenten zijn nog niet bekend gemaakt.

Containment stroom Amazon Video, max kathedralen, iTunes en Videoload

Wie wil containment online te zien, bereikt voor insluiting Stream, dat verkrijgbaar is via Amazon Video, max kathedralen, iTunes en video belasting. Echter, er zijn helaas ver geen video-on-demand provider, het aanbieden van de containment online binnen een film vast tarief. Zo containment voor Netflix en Amazon Prime klant is helaas niet bieden.

map