de The Last Ship Stroom vertelt het verhaal van U.S.S. Nathan James. De vernietiger van de Amerikaanse marine is in de eindtijd tv-serie in het midden van de dreigende ondergang van de mensheid na een virale pandemie is uitgebroken. We vertellen u waar daar en The Last Ship online als The Last Ship kunnen worden gestreamd op Netflix via de Netflix-app. meer informatie hier - en waar The Last Ship Seizoen 3 te zien en wanneer het Seizoen 4 verschijnen!

The Last Ship Stream: Op zoek naar de tegengif voor het dodelijke virus

De Amerikaanse drama tv-serie The Last Ship is gebaseerd op de roman van William Brinkley. De vernietiger van de Amerikaanse marine is op een speciale missie op de weg en keert terug naar een wereld waarin grote van een pandemie delen van de mensheid werden gedood en in het geheel van de overheid, hebben de regeringen ingestort. De kapitein van het Amerikaanse oorlogsschip James Tom Chandler (Eric Dane), microbioloog Rachel Scott (Rhona Mitra) en de tweede kapitein Nathan James Mike Slattery (Adam Baldwin) proberen om de mensheid te redden en aan boord van de USS Nathan James, een genezing van het dodelijke virus te produceren.

The Last Ship StroomThe Last Ship Stream: Is er een remedie voor het dodelijke virus? Bron: TNT

The Last Ship Seizoen 4 nieuwe met 13 afleveringen is al opdracht

Het The Last Ship Seizoen 1 uitgezonden in de VS met tien afleveringen voor het eerst tussen juni en augustus 2014 op het kabelnet TNT. Het The Last Ship Seizoen 2 volgde in juni 2015 en als gevolg van het grote succes werd ook gelijk veroordeeld tot één The Last Ship Seizoen 3, die loopt sinds 19 juni 2016 Een The Last Ship Seizoen 4 met 13 nieuwe afleveringen is ook al opdracht gegeven. Een exacte lanceerdatum is nog niet aangekondigd, maar vrienden van de serie kunnen verwachten dat The Last Ship Seizoen 4 gaat zien vanaf juni 2017 zal zijn

The Last Ship Seizoen 3 op pay-tv met TNT-serie sinds juni 2016

De spannende eindtijd serie is verkrijgbaar in de Duitstalige landen tot nu toe alleen de betaal-TV kanaal TNT-serie, waar de The Last Ship Seizoen 2 slechts één dag werd gezien na de Amerikaanse première, evenals The Last Ship Seizoen 3, wiens charisma als gevolg moord in Orlando werd uitgesteld op korte termijn. TNT series kan (voorheen Sky Online) ontvangen via de Sky Entertainment pakket of Sky ticket.

Het is de laatste Ship stroom verkrijgbaar bij Amazon Video, iTunes en Sky

Wie wil de The Last Ship stream via het internet, toegang tot Amazon Video, iTunes of Sky. Er alle seizoenen van het einde tijdreeksen beschikbaar. Helaas, The Last Ship is niet beschikbaar op Netflix, alsook met max kathedralen en Amazon Prime. Dus als je wilt kijken naar The Last Ship stream online door middel van een film vast tarief, dit kan op dit moment alleen op het bod van Sky.